Bostadsrätt Lidingö kommun Nysätravägen 10A

Utgångspris: 13 250 000 kr

Ungefär 50 m till havet

Mjukt inbäddad i lummig grönska ligger de vackra, sjönära och nybyggda Ekvillorna med modern, stilren och spännande arkitektur av den prisbelönta arkitektduon Tham &amp Videgård. Platsen är en vacker södersluttning mot vattnet och Stockholms inlopp och det vackra naturreservatet som närmaste granne. Ett attraktivt, idylliskt och naturnära läge på tysta och lugna Nysätravägen 10A i trivsamma Kappsta.

Ett eftertraktat och väldisponerat boende om 163 kvm fördelade på två plan med generösa och trivsamma sällskapsytor, fem rofyllda sovrum, två exklusiva badrum samt en stor och solig takterrass om 70 kvm med en fantastisk och hänförande havsutsikt. Fastigheten präglas av en underbar och hänförande havsutsikt, ljus och rymd, generös takhöjd samt magnifika fönsterpartier med härligt ljusinsläpp i fastighetens samtliga rum. Genomgående stilrena och påkostade materialval, goda förvaringsutrymmen, praktiska, dekorativa och effektfulla lösningar, ljusa ytskikt samt vackra trägolv.

Den fina trädgården rymmer flertalet soliga uteplatser, fina grusade gångar, dekorativa stensättningar, härliga gräsytor, buskar och träd. Generöst gästhus med stort sovrum med fönster och fantastisk havsutsikt. Gästhuset kan med fördel nyttjas av familjen tonåring, hyras ut alternativt som kontor för den egna företagaren.

Varmt välkomna till denna underbara fastighet attraktivt och idylliskt belägen i en sagolik och havsnära miljö invid Kappstas vackra naturreservat, underbara grönområden, härliga promenadstråk längs vattnet, badplatser och båthamnar. Bra kommunikationer med Lidingöbanan samt fina båtförbindelser till Stockholms innerstad, Waxholm och vidare ut i skärgården. Närliggande förskolor, skolor, mataffärer, gym, frisör, järnaffär, restauranger, Lidingö Saluhall samt all övrig och önskvärd service.

Karta för Nysätravägen 10A

https://www.hemnet.se/bostad/15863255/broker