Njut av aktiviteterna vid kusten även under de kallare månaderna!

by

Även under de kallare månaderna finns det mycket att göra vid kusten. Njut av alla aktiviteterna och se till att du får ut det mesta av din tid där! Det är en fantastisk plats att vara på oavsett årstid.

Hur kan man aktivera sig vid kusten under de kallare månaderna?

Det finns många sätt att aktivera sig vid kusten under de kallare månaderna. En mysig picknick med varma filtar och varm choklad är en klassiker som aldrig blir gammal. Finns det tillgång till en bastu så är kallbad en otrolig populär aktivitet som dessutom har många hälsofördelar. 

Det finns även en hel del roliga aktiviteter att göra till havs även när temperaturerna sjunker!

Njut av havet även på hösten och vintern

Att njuta av havet är inte bara förbehållet sommaren. Hösten är en fantastisk tid på året att besöka havet, och det finns många skäl till varför. För det första är det mycket mindre folk ute, så man kan njuta av den friska luften och de vackra omgivningarna i lugn och ro. Dessutom är temperaturen ofta behagligare på hösten, då man slipper den heta solen. 

Tre aktiviteter som passar sig till havs även under de kalla månaderna:

  • SUP Paddleboard  – du behöver inte vara i havet när du paddlar på din SUP, så länge du kan hålla balansen! En tur på en SUP i höstsolen är otroligt avslappnande samtidigt som man rör på sig.
  • Kajak – blåser det inte för mycket så kan du med fördel njuta av den friska luften från en kajak.
  • Kallbad – fungerar bra med eller utan bastu efter!
  • Skridskor – se till att isen är tillräckligt tjock om du ska ge dig ut med skridskor.

Samla skräp i havet under en strandpromenad

En av de bästa sakerna med att gå längs stranden är att man kan samla skräp. Man hittar allt från plastflaskor till gamla leksaker, och det är en bra anledning att göra något bra för miljön. Det finns många olika sätt att samla skräp, men det bästa är att ta en papperskorg med sig. Då slipper man bära runt allt skräp i handen, och man kan lättare se vad man har hittat. 

Sommaren är längst vid kusten, men det är inte alltid man har tid att njuta av alla aktiviteter. Då är det skönt att kunna ta en promenad längs stranden, eller bara sitta och titta på havet – även under de kallare månaderna finns det fortfarande mycket att göra vid kusten.

Lämna en kommentar