Olika varianter av trottoarpratare

by

I samarbete med skiltex.se

En trottoarpratare är en helt lysande produkt att ställa utanför butiker och på torg. De är smidiga att använda och ger mycket reklamyta för pengarna. Det finns dock mängder med olika varianter att välja mellan. Alla modeller håller hög kvalitet och har enkel isättning av affischer. Några av trottoarpratarna finns dessutom i olika färger. Vi berättar mer om olika modeller.

Tre olika modeller

En trottoarpratare kan användas i olika sammanhang, både inomhus och utomhus. Det är därför en bra investering och de håller väldigt länge. Vi berättar om tre olika modeller som är väldigt vanliga.

Modell 1

Alu-Sign trottoarpratare är en populär skyltserie. Dels för att den är prisvärd och dels eftersom den är mycket elegant och lätt att flytta runt. Som namnet uttrycker, är Alu-Sign A-bockar tillverkade av eloxerat aluminium med en bakpanel av stål. Benen är tillverkade av 15×30 mm kvadratiska aluminiumrör, och de flesta Alu-Sign gatuställ (förutom de som har whiteboard / blackboard) är försedda med en klickram på vardera sidan av skylten, med antingen en 25 mm eller 32 mm profil.

Modell 2

Wind-Sign / WindMaster skyltställ, även känd som Storm master eller Swing Master, är kraftiga skyltar som har utformats för att klara alla slags väder. De har en väldigt tålig utformning. Det är dessa trottoarpratare som rekommenderas om skylten ska stå på en plats som kräver extra tålighet. Kännetecknet för Wind-Sign / WindMaster skyltstativ är att de är starka och de har galvaniserade fotfjädrar. Fjädrarna, tillsammans med de särskilda fötterna, gör att skyltramen kan böjas av vinden utan att falla omkull.

Modell 3

IronSign A-ställ är tunga och robusta skyltar som är gjorda av stål. Dessa gatuställ är något mittemellan Alu-Sign och WindMaster. De är lätta att flytta runt, eftersom de har en gångjärnssida som kan vikas samman. Men samtidigt är de fortfarande tyngre än Alu-Sign A-bockar och står därför mer stabilt i hårt väder.