Slipp myggplågan i sommarstugan med en insektsdörr

by

Publiceras i samarbete med Luxaflex

Myggor har en tendens att dyka upp vid havstomter under sommarmånaderna och börja föröka sig under de finaste och varmaste dagarna. Som ägare till en sommarstuga vid havet kan du därmed bli offer för de stickande insekterna. Med ett behändigt myggnät på dörren kan du förhindra att de motbjudande odjuren kommer in i stugan och minimera antalet myggbett som du får under semestern. När allt kommer omkring hör myggor hemma i naturen, så låt dem förbli där med en praktisk lösning.

Insektsfri sommar med Luxaflex

Det bästa sättet att bli av med myggplågan är att investera i en så kallad myggdörr. En sådan dörr skapar en fysisk barriär, vilket kan vara en effektiv lösning under högsäsongen för att undvika kliande insektsbett.

Luxaflex är ett företag som erbjuder specialanpassade gardiner och andra lösningar för fönster och dörrar till kunder i hela Sverige. De har också utvecklat praktiska sätt att hålla insekter borta, bland annat fiffiga dörrar med myggnät.

En myggdörr från Luxaflex är en plisserad dörr med myggnät. Dörren består av en skena upptill och en bottenlist som vikdörren på plats. Detta håller effektivt insekterna borta samtidigt som de ger en effektiv sikt och ett effektivt luftflöde.

Skräddarsytt insektsnät för att hålla myggen ute

Ventilation är avgörande för att uppnå ett behagligt inomhusklimat under sommarmånaderna. Med rätt ventilation kan din familj andas renare och friskare luft samtidigt som risken för mögelbildning minskar. Men eftersom myggor gärna söker sig till värmen under sommarkvällarna kan öppnade fönster och dörrar resultera i att myggor smyger sig in i bostaden. Det är här som det kan vara mycket användbart att montera ett insektsnät.

Hos Luxaflex kan du få ett skräddarsytt insektsnät dörr och fönster med insektsnät som kan användas för att hålla oönskade insekter, som myggor och spindlar, ute. Insektsnätet kan monteras som en rullgardin, fast ram eller som plissé till dörr och fönster. Det beror på var du behöver ett insektsskydd i din sommarstuga. Det handlar trots allt inte uteslutande om funktionalitet. Du vill också att det ska se bra ut.

ClearView myggnät – slipp kompromissa med utsikten

Om du har förmånen att äga en sommarstuga vill du också dra nytta av den vackra utsikten. Tyvärr är detta svårt med många traditionella myggnät. Det är därför Luxaflex erbjuder ClearView-myggnät som är utformade för bostadsägare som vill bibehålla maximalt av utsikten. Med dessa får du skydd mot myggor och andra insekter samtidigt som du kan njuta av den vackra utsikten som du har förmånen att vakna upp till varje dag.

Lämna en kommentar