Fritidshus: Askim E-området nr 47 – 1 – 50

by

Utgångspris: 1 975 000 kr

50

En pärla med havsutsikt i populära E-området

Upplev sommarens solnedgångar och doften av salt från havet på din egna mysiga altan. Denna nyrenoverade kolonistuga om ca 35 kvm erbjuder en fantastisk kombination av modern boende och ett oslagbart läge.


Inuti väntar en helöppen planlösning med nytt ekgolv i toppklass. Det rymliga köket är utrustat med spishäll och fläkt samt micro/ugn. Gott om skåp och bra bänkytor i stilren ek och en praktisk köksö skapar ett naturligt flöde mellan köket och allrummet. Högt i tak ger ett luftigt intryck. En stor balkong med havsutsikt blir perfekt för avkopplande stunder eller middagar i sommarkvällen.

Stugan är fullutrustad med luftvärmepump från 2023 och bra isolering i hela stugan. Nyligen ommålad, så du kan bara flytta in och börja njuta. Den har även en användbar källare för praktisk förvaring.

Här får du det bästa av två världar – en modern, bekväm och väl omhändertagen stuga med ett underbart läge bara ett stenkast från havet och alla sommarens härliga upplevelser. Passa på att göra detta till ditt lilla paradis!

Kommunalt vatten och avlopp mellan april – oktober (v.16-41).

Husdjur är inte tillåtet under perioden 1/5 till 31/8.

Båtplatser finns att hyra.

Det går ej att belåna en stuga på ofrigrund!

 

Karta för Askim E-området nr 47

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-1rum-askim-gfa-goteborgs-kommun-askim-e-omradet-nr-47-21332345

Lämna en kommentar