Fritidshus: Brf.Capri. Caprivägen 63. Hus 32, vecka 35 – 3 – 50

by

Utgångspris: 40 000 kr

50

Andel av bostadsrätt vecka 35 + bonusvecka. Hus 32.
Capri, när läget och utsikten står i fokus. På övervåningen finns 2 sovrum med vardera 2 sängar. I vardagsrummet finns en bäddsoffa med 2 sovplatser. Rymligt duschrum med tvättställ och WC. Stor altan med utemöbler. Du har alla bekvämligheter. Som standard ingår spis, fläkt, kyl-frys, diskmaskin, mikrougn, kaffebryggare, TV och husgeråd. ”Huset har enormt nära tillgång till stranden via trappan samt helt fri utsikt”

Ägandet andel av bostadsrätt ger oss precis lagom med semesterveckor med en fast vecka och en bonusvecka som man önskar sig i oktober månad för nästkommande år. Bonusvecka som man kan önska sig är antingen vårvecka 7-18 eller höstvecka 39-46.

På Capri bor ni i ett mysigt hus i byggnadsstil och miljö likt ett genuint bohuslänskt fiskeläge omgivet av havet fantastiska utsikten över havet, vacker västkust natur, mjuk slipade hällar, sandstranden, salta bad, fiske, sport och fritid som vindsurfa, segla, barnpool, vuxenpool, sauna, tennisbana, minigolf, boule, ljuvliga vandringsleder/naturreservat över mjukslipade klippor sandstränder efter havet atmosfär som måste upplevas. Övrig utrustning som båtar, båt motorer, flytvästar, bryggor, lekplatser, barnsängar etc. Saker som gör fritiden bekvämare, innehållsrikare, lyckligare. Alla åldrar trivs på Capri. Närhet till sommarstaden Strömstad. Capri är färska nykokta färska räkor ett glas rosé till västkustens finaste utsikt över mäktiga havet.

På Capri väntar en avkopplande och skön vistelse med mäktiga havet utanför dörren. Här är det lätt att komma ner i varv och bara njuta av fantastiska utsikten, lugnet, friden, tid att bara vara. På Capri är det utsikten som står i fokus, Capri har en atmosfär som måste upplevas.

När du köper en andel av bostadsrätt, en fast vecka och en extra/frivecka på Capri köper du inte bara en andel av bostadsrätt i ett välutrustat hus vid havet i en byggnadsstil som genuint bohuslänsk fiskeläge. Du är delägare i fastigheten/marken/tomten, servicehuset, med reception, gästlägenheten, lilla affären, tvättstugan, lekrum, bibliotek, stor våning för gemenskap med eldstad och panoramautsikt över havet, parkering ägare, parkering gäster, bryggor, diverse anläggningar för sport och fritid som pooler barn och vuxenpool, sauna, tennisbanor, minigolf, boule, all övrig utrustning som båtar, båt motorer, flytvästar, badstränder, bryggor, lekplatser, barnsängar etc.


I servicebyggnaden finns reception, kiosk med minilivs och tvättstuga, bastu samt gästlägenhet.
Ett stort och välutrustat lekrum finns på andra våningen.
På tredje våningen finns stort sällskapsrum med panoramafönster som bjuder på en vidunderlig utsikt. Här finns också ett bibliotek. Barnpool och pool, sauna.
Trådlöst nätverk för Internet finns i servicebyggnaden.
Receptionen hjälper gärna till om du vill ha information om aktiviteter och utflyktsmål i Strömstad.


 

Karta för Brf.Capri. Caprivägen 63. Hus 32, vecka 35

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-3rum-stromstad-stromstads-kommun-brf,capri,-caprivagen-63,-hus-32,-vecka-35-21315945

Lämna en kommentar