Fritidshus: Brf.Capri. Caprivägen 63. V20 Hus 43 STRÖMSTAD – 3 – 50

by

Utgångspris: 30 000 kr

50

”Andel av bostadsrätt på Brf Capri, Caprivägen 63, vecka 20 + bonusvecka, Hus 43, Strömstad. Panoramautsikt över havet. Capri är ett hus vid havet med sjöläge, havsläge och sjötomt där läget och utsikten står i fokus. På övervåningen finns 2 sovrum med vardera 2 sängar. I vardagsrummet finns en bäddsoffa med 2 sovplatser. Rymligt duschrum med tvättställ och WC. Stor altan med utemöbler. Du har alla bekvämligheter, inklusive spis, fläkt, kyl-frys, diskmaskin, mikrougn, kaffebryggare, TV och husgeråd.

”När du köper en andel av bostadsrätt, en fast vecka och en bonusvecka på Capri, köper du inte bara en andel i i ett välutrustat hus vid havet, utan även delägarskap i fastigheten, marken/tomten, servicehuset med reception, gästlägenheten, lilla affären, tvättstugan, lekrummet, biblioteket, den stora våningen för gemenskap med eldstad och panoramautsikt över havet, parkering för ägare och gäster, bryggor, diverse anläggningar för sport och fritid såsom pooler för barn och vuxna, sauna, tennisbanor, minigolf, boule, samt all övrig utrustning såsom cyklar, båtar, båtmotorer, kajaker, flytvästar, badstränder, bryggor, lekplatser, barnsängar etc.”

”I servicebyggnaden finns reception, kiosk med minilivs och tvättstuga, bastu samt gästlägenhet. Ett stort och välutrustat lekrum finns på andra våningen. På tredje våningen finns ett stort sällskapsrum med panoramafönster som bjuder på en vidunderlig utsikt. Här finns också ett bibliotek, barnpool, pool och sauna. Trådlöst nätverk för internet finns tillgängligt i servicebyggnaden. Receptionen hjälper gärna till med information om aktiviteter och utflyktsmål i Strömstad.”

”Bonusveckan bör normalt läggas in senast den 30 oktober för nästkommande år. Ny ägare kan efter överlåtelse kontakta receptionen på Capri för att höra om bonusveckan.” 

Karta för Brf.Capri. Caprivägen 63. V20 Hus 43 STRÖMSTAD

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-3rum-stromstad-stromstads-kommun-brf,capri,-caprivagen-63,-v20-hus-43-stromstad-21299421

Lämna en kommentar