Fritidshus: Eriksberg 215, BRF Hjältösundet Lgh 1005 – 2 – 50

by

Utgångspris: 1 995 000 kr

50

Bo vid vattenbrynet, med huskänsla och med en bostadsrätts alla fördelar i vackra Eriksberg!

I nybildade Brf Hjältösund bor du vid en av Bohusläns vackra kustpärlor, ett par meter från salta bad och med naturen alldeles runt husknuten. Området Eriksberg som är en del av idylliska Bokenäset erbjuder vackra vandringsleder, härliga badplatser, den välsorterade matbutiken Rotan, inredningsbutiken Två Fröknar och den omtalade restaurangen Stallgården med fantastisk mat. Kort och gott en bostad mitt i hjärtat av Bohuslän!

Här erbjuds tillfälle att förvärva denna nybyggda attefallare om 1 r.o.k. på 35 väl utformade kvadratmeter. Bostaden har smakfullt försetts med tidlösa materialval och har tillgång till en egen solig uteplats (altan om 4,5×4,5 byggs i april).

I Brf Hjältösundet kan du bo året runt eller använda huset som fritidsboende.
Föreningen är obelånad och inhyser 6 bostäder med bostadsrätt.

– P-plats går att hyra för 150 kr/mån till varje bostadsrätt
– Egen uteplats
– Förråd och tvättstuga i stora huset
– Kallvatten och avlopp ingår, el och värme tillkommer
– Luft/luftvärme och elvärme i badrumsgolv

I närområdet finns både för- och grundskola där skolbussen praktiskt stannar strax utanför fastigheten. Kring Rotviksbro finns vårdomsorg, matbutik, pizzeria samt goda kommunikationer via buss både norr- och söderut. Vidare bor man här med bekväma avstånd till många attraktiva kustsamhällen så som Lysekil, Fiskebäckskil, Grundsund, Kungshamn och Smögen. Med ca tre mil till Uddevalla och dryga timmens bilfärd till Göteborg är detta även ett utmärkt boende för pendlaren.

Varmt välkomna på visning!

 

Karta för Eriksberg 215, BRF Hjältösundet Lgh 1005

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-2rum-bokenas-uddevalla-kommun-eriksberg-215-21284444

Lämna en kommentar