Fritidshus: Horsö Lillängen – 3 – 50

by

Utgångspris: 5 250 000 kr

50

Varmt välkommen till detta sommarparadis på Horsö med en fantastisk havsutsikt. Mycket välskött fastighet med stor trädgårdstomt ett stenkast från havet och tillhörande båthus.

Huvudbyggnadens entréplan erbjuder hall, vardagsrum med eldstad och öppenplanlösning mot fräscht kök med plats för matsalsmöbel samt ett duschrum. Övreplan med två sovrum och en liten hall.

Rymligt uterum med utsikt över havet, en perfekt plats att avnjuta härliga sommarkvällar. Stort växthus med plats för många olika planteringar och utemöbler. Flera gäststugor så att vänner och familj kan hälsa på. Bastubyggnad med duschrum och bastu med stort fönster ut mot vattnet. Trädgårdstomt om hela 1450 kvm med plats för odling, lek, aktiviteter eller bara ta det lugnt. Tillhörande båthus ligger en kort promenad från fastigheten där man kan avnjuta morgonkaffet och ett dopp i havet.

Till fastigheten tillhör det både bilparkering och båtplats på fastlandet (horsö brygga). Från Horsö brygga till Loftahammar tar det ca 10 minuter med bil, i Loftahammar finns det livsmedelsbutik, restauranger och fik.

Kontakta Adam Ingmarsson på 070-794 56 15 eller [email protected] för info om visning.

 

Karta för Horsö Lillängen

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-3rum-loftahammar-vasterviks-kommun-horso-lillangen-21333823

Lämna en kommentar