Fritidshus: Kanalvägen 1 – 5 – 50

by

Utgångspris: 8 500 000 kr

50

Välkomna till Kanalvägen 1 och detta exklusiva fritidshus med åretruntstandard. Detta är ett av områdets bästa lägen med utsikt över båttrafiken i kanalen.

Till fastigheten medföljer en båtplats. Med båt tar ni er ut till norra Bohusläns vackraste skärgård med flertalet stränder och badklippor med kristallklart salt vatten. Söderut ligger Kungshamn/ Smögen, västerut Väderöarna och norrut Fjällbacka/ Grebbestad och Kosteröarna, alla väl värda en dagstur med den egna båten.

Huset är ett ståtligt vitmålat kaptenshus i 1 1/2 plan med ljusa och fräscha materialval. Entréplan består av sociala ytor i öppen planlösning med köket samt ett badrum. Det två burspråken i allrummet skapar asymmetri och mysiga hör att möblera efter smak och tycke. De spröjsade fönstren ger fint ljusinsläpp och skapar den mycket speciella kustkänslan som bara Bohuslänska kaptenshus ger. Nuvarande ägare har installerat en ny exklusiv kamin samt satt in en köksö med vinkyl. På övre plan finns allrum/ tv rum samt tre sovrum och ett badrum.

Utvändigt har huset har en generös terrass i västerläge med sol under större delen av dagen och kvällen. På fastigheten finns även gott om parkeringsyta samt en isolerad förrådsbod.

Varmt välkommen med er intresseanmälan till fastighetsmäklare Joacim Bergman 0727 33 90 91

 

Karta för Kanalvägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-5rum-hamburgsund-tanums-kommun-kanalvagen-1-21333054

Lämna en kommentar