Fritidshus Kungsviken 783 4 rum

by

Utgångspris: 3 795 000 kr

Mindre än 50 m till havet

Än idag, efter 111 år står huset resligt och gnistrande vitt i solljuset! Vi har nu glädjen att få presentera ett fritidshus med stora mängder charm för er! Kungsviken 783 andas så klart gammaldags charm på ett underbart sätt. Spegeldörrar, spröjsade fönster, glasveranda och vedspis är bara ett fåtal attribut som ger karaktären åt detta hus.

Det lantliga livet i Kungsviken skänker lugn till den annars stressiga vardagens många upplever. Detta fritidshus är beläget strax intill hamnen och naturen och havet finns alltid nära. På en kort promenad, ca, 150 m når vi Kungsvikens badplats som man gärna besöker under sommarhalvåret. Salta bad och båtliv är närstående och förhöjer trivseln här.

Kungsvikens hamn med anor flera hundra år tillbaka i tiden. Då bedrevs bl.a. båtbyggeri. Man levde på fisket och det marken gav. Idag en av Orust vackraste vikar med närhet till Malö Strömmar, Bassholmen och hela den bohuslänska kusten. När ni paddlar ut i kajaken i dessa lugna vatten, var inte förvånad om en och annan säl sticker upp huvudet. Ni njuter av granit, tång, salt, kargt och måsar.

Föreningen Kungsviken anordnar både kräftskivor, dansskolor samt sim- och seglarskolor. Vi lovar ingen båtplats, men här finns flera, både kommunala- och flera privata, alternativ.

 

Karta för Kungsviken 783

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-4rum-henan-orust-kommun-kungsviken-783-17192177