Fritidshus: Strandbrinken 7 – 8 – 50

by

Utgångspris: 6.800.000 kr

50

Unik havsnära oas utanför Öregrund/Östhammar – Ditt drömhem vid vattenkanten!

Välkommen till paradiset vid havet, där rofylldhet och magnifik utsikt möter dig varje dag! Denna extraordinära fastighet, belägen i ett fridfullt och ostört område, är en sällsynt pärla som nu är till salu för den som söker det perfekta hemmet vid vattnet. Här erbjuds du inte bara ett hem, utan en hel livsstil. Huvudbostaden är designad för att maximera den fantastiska havsutsikten och är omsorgsfullt planerad för den stora familjen eller för dig som ofta har gäster.

Tre charmiga gästhus kompletterar denna fastighet och erbjuder flexibilitet för dina behov. Ett av gästhusen är utrustat med eget kök och badrum, perfekt för vänner och familj som önskar sin egen oberoende sfär. Alla gästhus är utrustade med egna toaletter och ger dina gäster en privat och bekväm vistelse.

Denna pärla är inte bara vacker utan även praktisk. Fiberanslutning säkerställer att du är uppkopplad i alla lägen, och fastigheten är vinterbonad för att du ska kunna njuta av den fantastiska omgivningen året runt. Här kan du skapa minnen i varje årstid och låta naturens skiftningar bli en del av din vardag.

Missa inte chansen att äga detta unika hem vid havet! Brygga och strand delas med granne. Dessutom finns en gemensam hamn och badplats i området.

Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäck denna magiska plats som du kan kalla hem. Välkommen till ditt egna paradis vid vattnet!

 

Karta för Strandbrinken 7

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-8rum-nolsterby-strand-osthammars-kommun-strandbrinken-7-21052495

Lämna en kommentar