Fritidshus – Stuga 35 i Kvist småstuguförening

by

Utgångspris: 350 000 kr

Mindre än 50 m till havet

På ön Kvistholmen kan du ostört och fridfullt spendera dina lata sommardagar med sol och bad från öns värmande klippor och stora pråm. Här finner du en harmonisk tillvaro med känslan av att vara långt ifrån alla måsten och stress. Att detta paradis bara ligger tio minuter från Lindö hamn är svårt att tro.

Det 50 kvadratmeter stora huset ligger på rogivande tomt. Tomten ligger tillräckligt nära Bråvikens grönglittrande vatten för att du både ska ha vacker utsikt och kunna vara i vattnet inom en minut efter att badsuget smugit sig på. Båtturen och vattenlekarna är aldrig långt borta.

Huset är yteffektivt och välplanerat. Här finns det plats för att leva ett klassiskt sommarstugeliv med både avslappning, umgänge och roliga lekar.

Sovplatser finns det gott om i huset sovrum med plats för dubbelsäng, paviljong med bäddsoffa, loft med tre sovplatser och ett extrarum på tomten med plats för en våningssäng.

När solen går ned och ”sommarkylan” smyger sig på flyttar du in från den stora altanen in till vardagsrummet. Vira in dig i en filt och njut av den vackra vyn genom de stora fönsterna.

I köpet ingår en privat brygga (som vintern har gått hårt åt, behöver restaureras ) som ligger ca 50 meter från stugan, en båtplats i Kvistholmens hamn och även en båtplats i Lindö hamn. I köpet ingår det även fiskerättigheter med både nät och spö.

Tomten arrenderar du för 3 000 kr per år. Vatten medtas från fastlandet och elen genereras genom solpaneler där energin lagras i tre stycken batterier av hög kvalitet (ca 300 ah). Värme alstras genom en gasolkamin som utan problem värmer upp stugan även under vårens lite kyligare dagar.

Ön ägs av Holmen Fastigheter men har arrenderats ut till Kvistholmens Småstugeförening sedan 1974. Vid övertagande av Stuga 35 på Kvistholmen så köper du byggnaderna som står på tomten. Även en stor del av nuvarande inventarierna ingår i köp.
 

Karta för Stuga 35 i Kvist småstuguförening

https://www.hemnet.se/bostad/16214139/broker