Parhus – Näsuddsvägen 23B

by

Utgångspris: 3 650 000 kr

Mindre än 50 m till havet

Oslagbart läge i Oxelösund med vidsträckt vy och havsbrus från Marsviken! En boendemiljö som utan tvekan andas livskvalité. Huset placering är på första parkett med fritt söderläge och badrocksavstånd ner till ett dopp i det blå och nära till båthamn.

Här njuter du av ett lugnt och harmoniskt läge i ett ombonat och trivsamt hem. Entréplan välkomnar med ljus och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Ljus interiör och klassisk ekparkett med genomgående vattenburen golvvärme. Köket innehar all önskvärd köksutrustning och är väl anpassat med bra förvaring och arbetsytor. Sällskapsdelen förlängs av underbar balkong som delvis är inglasad. Helkaklat duschrum i entréplan.

I souterrängplanet finns de två sovrummen samlade, båda med rofyllt läge och direkt access till altandel som vetter mot havet. Kontorshörna, två klädkammare och förråd. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Fastigheten är ansluten till fiber. Ursprunglig planlösning är 5 rok. Planlösning går att anpassa efter behov.

Ett perfekt tillfälle att förverkliga din bostadsdröm! Välkommen att anmäla ditt intresse!

 

Karta för Näsuddsvägen 23B

https://www.hemnet.se/bostad/16137070/broker