Radhus Båtbyggaregatan 186 6 rum

by

Utgångspris: 4 995 000 kr

Mindre än 50 m till havet

Äntligen är ett av de eftertraktade radhusen i HSB Brf Vindrosen till salu. Det idylliska och lugna kvarteret ligger bara ett stenkast från havet. Vilken vardagslyx att bo på promenadavstånd från utsikt över Öresundsbron och vackra solnedgångar!

Här bor familjen i ett trivsamt och praktiskt hus i tre plan – de väldisponerade ytorna bjuder in till umgänge. Till skillnad från de flesta av grannhusen är vindsplanet inrett till ett mycket uppskattat tredje plan som överraskar! I hela huset ligger ett supersnyggt golv i bambu som ger karaktär till hemmet.

På nedre plan umgås ni i ett stort och ljust vardagsrum med utgång mot det stora trädäcket. Det är öppen planlösning mot köket där familj och vänner kan samlas runt stort matbord.

Mellanplan är husets sovrumsavdelning och här finns det fyra bra sovrum.

Övre plan är husets pärla! Ni kommer att imponeras av detta supertrevliga allrum – öppet upp i nock och fyra takfönster som släpper in massor av ljus. Här kan ett mysigt Tv-rum inredas eller kanske familjens yngre medlemmar kan få ett eget tillhåll. Här finns även två stora förrådsutrymmen.

Dessutom erbjuder huset två badrum, på nedre- och mellanplan, samt tvättstuga i anslutning till entrén.

Praktiskt med biluppställningsplats intill huset och extra förvaringsutrymme i separat förråd.

Flera badplatser ligger på badrocksavstånd från ytterdörren och all tänkbar service finner du bara några minuters promenad till centrala Limhamn. Dessutom bra bussförbindelser och cykelvägar till centrala Malmö och Hyllie. Barnen kan gå i skolan på Ön från årskurs 0 till 5.

Välkommen på visning!

 

Karta för Båtbyggaregatan 186

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-6rum-limhamn-on-malmo-kommun-batbyggaregatan-186-17086996