Villa Barlinds Väg 4B 4 rum

by

Utgångspris: 6 750 000 kr

Mindre än 50 m till havet

På Barlinds väg bor man med havet på första parkett. Ta del av ett påkostat boende uppfört så sent som 2016. Allt i ett smart format med ett bekvämt och modernt enplanshus och tillhörande gästhus. Gemensam brygga väntar alldeles nedanför vilken ger plats för mindre båt samt möjlighet att hyra större plats i Instö hamn intill.

Genomtänkt planlösning med tre sovrum, badrum och toalett med tvättmöjligheter. Kök och vardagsrum är i en klass för sig med ryggåstaket och de stora fönsterpartierna att skjuta undan ut mot uteplatsen. Ljust och exklusivt i öppen planlösning med fina arbetsytor och tacksamma möbleringsmöjligheter. Värmande braskamin vilken kompletterar husets vattenburna golvvärme.

Utsikten från såväl hus som uteplats är hänförande oavsett årstid med västerhavet på första parkett. I bakgrunden skymtas Kråkerön där båtarna glider fram i farleden. De vackert grånande fasaderna smälter fint ihop den bohuslänska graniten där tomten erbjuder fina ytor. Uteplatser i flera etage och en egen trappa leder samtidigt rakt ned till vattnet. Gästhuset är på hela 25 kvm och inrymmer såväl ett komplett badrum som ett litet pentry. När vinden ökar på blir det fristående uterummet ett tacksamt inslag.

Större förråd på framsidan där ytorna är asfalterad och stora nog för såväl parkering som uppställningsmöjligheter.

Välkommen att utforska ett ovanligt boende som erbjuder en svårslagen kombination av bostadsrättens bekvämlighet och ett av västkustens bästa lägen.

 

Karta för Barlinds Väg 4B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-inston-kungalvs-kommun-barlinds-vag-4b-17221463