Villa – Björnhuvudsvägen 48

by

Utgångspris: 4 985 000 kr

Mindre än 50 m till havet

I mitten på den lågt trafikerade gatan, mittemot havet, hittar du huset med nummer 48.

Bara några meter därifrån finns Nimbus där man tidigare tillverkade båtar, men som idag erbjuder restaurang och underhållning under samma namn. Utöver det finns både båtplatser och badbryggor samt sjöbodar att hyra.

Upp till huset finner du en grusad uppfart som leder dig fram till garaget med fjärrstyrd port och trädgården på baksidan av huset.

På entréplan finns stora öppna sällskapsytor, ett kök och ett sovrum. Huvudentrén finns i mitten av husets L-formade kropp och när du kliver in möts du av en rymlig hall som övergår till vardagsrum.

Vardagsrummet är stort och lättmöblerat. Här finns en braskamin och ett stort fönster mot havet med en fantastisk utsikt som behöver upplevas. Här kan du sitta, koppla av och blicka ut mot havet.

Vidare in i huset, direkt till vänster om entrén finns ett allrum som med fördel kan användas som sovrum. Fönstret i detta rum leder till det mysiga uterummet, som nås via trädgården.

Köket är av äldre standard men med all nödvändig utrustning såsom kyl &amp frys, spis och diskmaskin. I anslutning till köket finns en matsal med plats för ett stort matbord för större sällskap.

Husets andra entré finns också i anslutning till köket. Via denna dörr tar du dig ut till den lummiga trädgården med växthus och gäststuga. Denna trädgård är en dröm för dig med gröna fingrar. Här kan du njuta av lugnet skyddad från vinden. En regnig dag kan du sätta dig i det mysiga uterummet och höra regnet smattra mot taket.

Den insynsskyddade trädgården gränsar till ett grönområde.

På husets övre plan finns två sovrum, ett badrum med badkar och en klädkammare. I ena sovrummet finns en lucka som tar dig in på vinden, ett utrymme som barnen kommer älska.

Via hallen här på andra våningen tar du dig ut på balkongen som erbjuder fantastisk utsikt över havet och Nimbus-området.

Framför huset har du en stor gräsmatta som ger plats för lek, trädgårdsmöbler och annat. Precis över vägen, ca 10 meter snett framför tomten, finns eventuellt möjlighet till båtplats för en mindre motorbåt.

Fastigheten har stor potential då detaljplanen medger en byggbar yta om 25% av tomtens storlek, därmed finns möjlighet till utbyggnad av befintlig bostadsbyggnad.
 

Karta för Björnhuvudsvägen 48

https://www.hemnet.se/bostad/16221342/broker