Villa Gustavsberg Risholmen 153 4 rum

by

Utgångspris: 13 500 000 kr

Mindre än 50 m till havet

Unikt tillfälle att förvärva Risholmens tveklöst bästa fastighet. Tomten utgörs av privat udde med generös sandstrand, två brygganläggningar och fem byggnader.

Här njuter man av en vidsträckt utsikt över skärgård och Stockholms inlopp.

Risholmen är optimalt beläget med endast tre minuters båtfärd till Aspviks brygga/Norra Lagnö drygt 25 minuters bilfärd/bussfärd från Stockholm city. Vid Aspvik finns möjlighet till båt och bilplats. Nyligen förseddes Risholmen med kommunalt VA, även fiber är anslutet till fastigheten. Nuvarande ägare har senaste åren nyttjat fastigheten som permanentbostad.

Huvudbyggnaden utgörs av nedre plan med kök, sällskapsrum och matsal med magnifik sjöutsikt.

Övre plan erbjuder två sovrum och renoverat badrum.

På tomten finns två gästhus, det ena som utgörs av ett rum med plats för dubbelsäng alt. två enkelsängar (ca 12kvm). Det större gästhuset (sjöstugan) som är beläget i anslutning till fastighetens strand är nyligen försett med badrum och erbjuder gott om yta för så väl en dubbelsäng som två enkelsängar. (ca 20kvm)

Generöst förråd/verkstad som kan fungera som gästhus för den som önskar. (ca 25kvm)

På fastighetens udde är bastuhuset beläget med magisk utsikt över skärgårdens öar och skär, nyligen försett med nytt aggregat. (ca 8kvm)

I anslutning till bastu finns vedeldad badtunna.

Besiktning och energideklaration utförs under vecka 13 och publiceras snarast under fakta/dokument som PDF.

Fastigheten kommer att visas under påskhelgen 4/5 april med höjd för väderomslag. Exakta visningstider publiceras onsdag 31/3, föranmälan krävs.

 

Karta för Gustavsberg Risholmen 153

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-varmdo-kommun-gustavsberg-risholmen-153-17407356