Villa Jaktviksvägen 159 3 rum

by

Utgångspris: 7 500 000 kr

Mindre än 50 m till havet

Unik fastighet med strandläge i Kallax! Mäktig och påkostad villa med ett absolut toppläge uppförd 2009 med totalentreprenad via Nåiden. Fastigheten har ett slående vackert och högt läge med underbara utemiljöer med altaner och soldäck på närmare 350 m² och egen sandstrand. Utemiljöerna är designade för att följa tomtens nivåer och för att kunna njuta av solens strålar och utsikten hela dagen. Villan är modernt designad med öppen planlösning med högt i tak och stora fönsterpartier ut mot havet. Vackert platsbyggt skärgårdskök från kökssnickeri med tjusiga vitvaror från Smeg. Villan har två sovrum varav ett av dem idag har ”rum i rum” och disponeras som ett sovrum och tv-rum. Alla rum har diamantslipat betonggolv med inslag av sten i olika storlekar och har hög komfort via vattenburen golvvärme i alla rum. Mäktiga eldstäder i Offerdals shiffer från Norge, en inne i villans sällskapsdel och en utvändigt vid altanen. Alla fönster och skjutdörrar är i aluminium och är självrengörande lågenergiglas med solskydds belägg. I anslutning till bryggan och nedre soldäck vid vattnet finns härlig bastu med tillhörande relaxavdelning om ca 15 m² som även den har vattenburen golvvärme och utsikt ner mot bryggan och stranden. Viken är djup vilket gör att större båtar kan gå in mot flytbryggan och sandstranden har sluttande djup med 0-5 m. På tomten finns ett gårdshus om ca 30 m² med välutrustat kök med ek-inredning och badrum med wc, duschplats och egen tvättmaskin. Egen altan om ca 20 m² gör att gästerna kan vakna för sig själva och njuta av dagen och miljön. Fastigheten är nyttjad under sommaren samt vissa vårvinter-helger, totalt ca 4 månader per år och är därmed i väldigt gott skick.

Fastigheten har fiber via Lunet, uppvärmning via bergvärme samt en air-kondition anläggning som kyler huset genom havsvatten. Vatten från både egen brunn som delas med grannar samt från vattenföreningen på området. Avlopp med två slutna tankar. Stor grusad infart med plats för upp till 6 bilar, förvaring finns i vinterisolerad och el-uppvärmd boda om ca 15 m². Villan ligger med lugnt läge längs en privat väg, endast 2 hus efter detta hus sedan tar vägen slut.

Villan är förbesiktigad via Anticimex samt dolda fel-försäkrad av säljaren.

Ett läge som detta kommer sällan ut på marknaden utan överlåts ofta inom släkten – Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för bokning av visning!

 

Karta för Jaktviksvägen 159

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-kallax-lulea-kommun-jaktviksvagen-159-16222324