Villa – Jonsberg Sandbryggan 10

by

Utgångspris: 2 495 000 kr

Mindre än 50 m till havet

Förverkliga er skärgårdsdröm!

Huset är byggt med vacker halvtimmer från Lindalens trä och erbjuder ett rymligt vardagsrum med ryggåstak, utsikt mot Bråviken och utgång till altan. En klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Två bra sovrum varav det ena med förvaring. Duschrum med tvättmaskin. Kök/allrum med kamin, ryggåstak och utgång till stor härlig altan i vinkel. På loftet finns plats för två bäddar och tre kattvindar för förvaring. Huset är besiktigat, vattenprover är taget och radonmätning är utförd.

Tomten är något kuperad och erbjuder plats för lek, rekreation och odlingsmöjligheter för den trädgårdsintresserade. Här njuter ni av härlig morgonsol och utsikt från den stora altanen i vinkel medan ni äter frukost ackompanjerat till fågelsång. I garaget finns det plats för en bil och i samma byggnad finns ett rymligt isolerat förråd med bland annat bra arbetsytor och en frysbox. På tomten finns även ett extra förråd som dessutom innehåller ett rymligt vedförråd. Från huset är det ca 100 m till er egen brygga där ni förtöjer motorbåten och njuter av ett svalkande dopp i det blå.

Jonsberg är ett mindre område på Vikbolandet med fritids- och permanentboende. Närmsta livsmedelsbutik finner du i Östra Husby (ca 16 minuter) eller Arkösund (ca 10 minuter). Med utgångspunkt från huset har ni chans till många härliga och fina framtida minnen från äventyr till sjös och till land. På Vikbolandet finns många gårdar där ni kan köpa lokalproducerade varor och njuta av en vackra naturen. Alltsammans knappt två timmar från Stockholm och ca 36 minuter från Norrköping.

Välkommen på visning!

 

Karta för Jonsberg Sandbryggan 10

https://www.hemnet.se/bostad/16223475/broker