Vinterbonat fritidshus Mellanören 1 5 rum

by

Utgångspris: 14 850 000 kr

Mindre än 50 m till havet

En unik och helt egen paradisö i Roslagens finaste skärgård om totalt 123 087 m². Mellanören 1 är en skyddad och privat ö med sol hela dagen från morgonen kl 04 till kl 22 på kvällen. Ett av Roslagens bästa lägen som ligger strax utanför Håtö med utsikt ut mot Furusundsleden. Den inramade trädgården ligger i perfekt sydväst läge och består av 9400 m² med Roslagens unika vilda flora. På ön störs du inte av någon som är helt insynsskydd. Ett paradis för den stora familjen och vännerna (12 bäddar) som ryms både inne och ute tillsammans. Ön ligger bara en timme från stan och två minuters båtresa från fastlandet där både båtplats med y-bommar och parkeringsplats ingår.

Huvudhuset om ca 75 kvm fördelas på ett stort och pampigt sällskapsrum med öppen spis, matsal med matbord för 10 – 12 personer, öppet tak upp till nock, lantligt kök, ordentlig altan under tak, tre väl tilltagna sovrum, helkaklat duschrum med wc och bra förvaringsutrymmen. Gästerna bor fint i gästhuset om ca 20 kvm med två stora separata sovrum, eget trinettkök och altan. På ön blir det aldrig en tråkig stund, här finns en paviljong med grillplats, växthus, pizzaugn och lekplats för dom små. Nere vid vattnet ligger glashuset om ca 15 kvm med fantastisk panorama vy, ljuvlig vattenkontakt och solnedgång.

Vacker strandlinje runt ön med klippor, stenstrand och vildvuxen natur. Ordentlig båt- och badbrygga med segelbåtsdjup. Vid bryggan ryms flera båtar och här får båtarna ligga skyddat. Varma sommardagar tillbringas på bryggan med ett dopp i det friska havet. För den som tycker att havet är för kallt finns poolen 4×8 meter (1,5 m djup) med pool tak, ett rejält soldäck, spabadet och sjöboden med bastu. På Mellanören 1 kan även fiska och lägga nät i ditt egna vatten om 113 687 m². Efter 5 -10 minuters båtfärd når man Spillersboda eller Furusund där man kan fylla både båttank och kyl. I närheten finns det flera sjökrogar som b.la. Furusunds Värdshus, Fejan, Blidö, Lidö och Högmarsö. Med båten tar du dig in till Norrtälje under 30 minuter. Mellanören 1 är också ett fågelparadis och i omgivningarna finns det gott om fisk och flera naturreservat.

En helt egen paradis ö med ett av Roslagens skärgårds bästa läge. Varmt välkommen på visning!

 

Karta för Mellanören 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-radmanso-brevik-norrtalje-kommun-mellanoren-1-16953539