Vinterbonat fritidshus MIDSOMMARFJÄRDEN – Lushamn 531 5 rum

by

Utgångspris: 4 250 000 kr

Mindre än 50 m till havet

Välkommen till en magisk plats att längta till!

I Söderhamns vackra skärgård hittar du detta unika hus med utmärkt läge och en av områdets bästa tomter som bjuder till både fest och vattenlek. Från huset blickar man ut över havet som i en skärgårdsdröm!

Huset erbjuder modern standard, så som fräscht kök, helkaklat duschrum och i övriga rum renoverade ytskikt. Invändigt ryms kök med utgång till terrass under tak, vardagsrum i vinkel med öppen spis och utgång även här till terrassen, helkaklat duschrum, hall med plats för klädavhängning, samt tre stycken sovrum varav två på det övre planet, på det övre planet finns även ett stort allrum.

På tomten hittar vi en byggnad innehållande bastu och loungedel med stora fönsterpartier. Framför denna byggnad finns ett trädäck som via en träspång ansluter till den stora bryggan innanför stenpiren. Detta är perfekt för sena sommarkväll med vänner och familj. Eller efter ett uppfriskande morgondopp innan frukost. På tomten finns det även en charmig gäststuga där du kan erbjuda sovplatser för de kvällar när gästerna inte vill gå hem.

Välkommen på visning!

 

Karta för MIDSOMMARFJÄRDEN – Lushamn 531

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-soderhamn-skargarden-soderhamns-kommun-midsommarfjarden-lushamn-531-16339492