Vinterbonat fritidshus Telegrafberget 14 8 rum

by

Utgångspris: 29 950 000 kr

Mindre än 50 m till havet

På Smådalarö och attraktiva Telegrafberget, med storslagen havsutsikt och hög internationell klass, finns detta exklusiva sjöställe med söderläge med allt man önskar av sitt drömboende. Här lever man under årets alla tider och njuter av naturen och läget vid Jungfrufärdens glittrande vatten från ett arkitektritat hus i två plan, uppfört 2016, med stora fönster från golv till tak, rymd, exklusiva materialval, detaljer och standard som inte lämnar något mer att önska.

Runt huset finns stora altaner med infälld jacuzzi och gott om plats att följa solen från morgon till sen kväll. En trappa och stig leder ner till strandkanten med en stor brygganläggning med segelbåtsdjup och plats för flera båtar, loungegrupp och solstolar. På bryggan finns en stor sjöstuga med stora fönster mot vattnet, pentry och plats för både matbord och soffgrupp.

Här lever man bekymmersfritt och njuter av naturens skiftningar på första parkett. Ett underbart skärgårdsliv under sommaren, starka färger under hösten, dimman och isen under vintern och lövsprickning och ljudet av sjöfåglar under våren. Tänkt att sitta vid köksbordet och se på havsörnen som leker och fiskar nedanför huset och en och annan säl som kommer och hälsar på i havsviken.

Läs hela presentationen och se filmen på hemsidan.

Varmt välkommen till ett unikt tillfälle och ett sjöställe med första klassens drömboende!

 

Karta för Telegrafberget 14

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-smadalaro-haninge-kommun-telegrafberget-14-17360994