Gård med jordbruk: Bredstäk 44 – – 50

by

Utgångspris: 

50

Vi är stolta att få presentera en skärgårdsdröm en kort biltur från Sthlm city.
Söker Ni efter en kvalitativ livsstil fylld med natur och havsglitter? Vill Ni kunna avnjuta en god måltid och samtidigt blicka ut över ängar och båtliv?
Villa Bredstäk ligger med ett privat och avskärmat läge i Sthlms södra skärgård, här kan Ni jaga på den egna marken eller varför inte fånga havets delikatesser på ert egna vatten som innehar fiskerätt.
Båthuset med dess bastu och loungedel är en av mina favoritplatser, duka upp nere på bryggan, starta bastun och ta ett dopp i havet.
Det är just friheten och tystnaden som är så påtaglig här ute. Fritt från biltrafik och stress men ändå på ett behagligt pendlingsavstånd in till Stockholm.

En annan fördel med Villa Bredstäk är de stora markområdena och ladugården som enkelt kan konverteras till stall. Så här kan man kombinera skärgårdsliv med hästliv.
Allén flankerad av ståtliga träd och välskötta grönområden välkomnar Er till en oas fylld av harmoni och fågelsång.
När Ni parkerar uppe vid mangårdsbyggnaden öppnar havet upp sig som en panoramamålning. Det enda Ni ser är hav och fastighetens vackra fält, har Ni tur så välkomnar havsörnen Er som dagligen flyger över med sin imponerande vingbredd.
Gården erbjuder inte bara ett, utan tre bostadshus, vilket ger generöst med utrymme för familj och gäster. Varje hus är unikt designat och erbjuder bekvämligheter och charm som få andra platser kan matcha.
Det första bostadshuset inbjuder dig med en varm och stämningsfull atmosfär. Med sina rustika trädetaljer och generösa utrymmen är det perfekt för familjemiddagar eller mysiga kvällar framför brasan.
Det andra huset är elegant och stilrent, med moderna bekvämligheter och panoramautsikt över havet.
Det tredje huset, med sin genuina karaktär och rustika charm, är en fristad för den som söker en avskild plats att koppla av och återansluta till naturen.
För den som älskar att odla sin egen mat eller kanske drömmer om att ha ett eget projekt att arbeta med finns här goda förutsättningar. Skapa Er en egen köksträdgård och fyll på skafferiet med säsongernas olika grödor.
Gården sträcker sig långt bortom bostadshusen och inkluderar egna jaktmarker där du kan njuta av jaktsäsongen i enastående natursköna omgivningar. För den som älskar vattenaktiviteter finns som sagt båthuset som ger enkel tillgång till havet för båtfärder, fiske och avkopplande dagar på vattnet. Villa Bredstäk ligger i det yttre kustbandet så dess läge borgar för oförglömliga upplevelser på havet.
Tänk att kliva upp tidigt en solig morgon, havet nedanför ligger som en spegel, rådjuren står på fälten och betar i skydd av dagg och morgondimma, ett par svanar simmar stämningsfullt förbi nere vid båten. Doften av nybryggt kaffe sprider sig och frukosten dukas upp på bryggan där morgonsolen värmer gott.

Villa Bredstäk är inte bara en plats att bo på, det är en livsstil. Här kan du skapa minnen för livet, omgiven av skönhet, natur och all den komfort du behöver. Välkommen till ditt nya drömliv på Bredstäk – där varje dag är en äventyrlig upptäcktsfärd och varje kväll en stunds lugn och ro i naturens famn.

Kortfakta:
Stora mark om vattenområden med jakt och fiskerätt
Båthus med bastu – loungedel
Stor ladugård som går att konvertera till stall
Tre bostadshus, skapar möjlighet till uthyrning eller generationsboende
Bussförbindelser finns i närheten
1 kilometer kustlinje
Gården är fullt utrustad med allt Ni behöver, lösöreslista kan översändas vid seriöst intresse

 

Karta för Bredstäk 44

https://www.hemnet.se/bostad/gard-218m2-liso-nynashamns-kommun-bredstak-44-21312071

Lämna en kommentar