De 13 bästa etikettmaskinerna för alla dina projekt

by

Bästa etikettmaskinerna – Har du plötsligt kommit på att du spenderar mer tid hemma och inser hur svårt det är att hitta saker? Alla, från studenter till hantverkare och tekniker, kan behöva en bra etikettmaskin då och då, och oavsett vad du använder en etikettmaskin för, hittar du säkert den perfekta matchningen i vår lista med favoriter.

1 Phomemo D30 Portable Label Maker

Lätt att använda och otroligt mångsidig med sina många etikettbandsalternativ är det inte konstigt att etikettmaskinen D30 från Phomemo har tagit över internet. Välj din stil och börja skriva ut direkt. Ännu bättre är att du kan byta ut dina etiketter så ofta du vill med den lätt avtagbara etiketttejpen.

2 Brady BMP21-PLUS handhållen etikettskrivare

Om det är en mer robust design du letar efter kan Bradys etikettskrivare med tufft grepp säkert tåla en del kast. Vi gillar särskilt den här för entreprenörer och byggarbetsplatser, när som helst när en etikett alltid är praktisk men aldrig verkar vara i närheten!

3 NiiMbot D11 trådlös etikettskrivare

NiiMbot D11 är superportabel med sin praktiska reseslinga och låter dig styla din etikett som du vill med hjälp av en snabb Bluetooth-anslutning till nästan vilken enhet som helst. Anslut till din telefon eller surfplatta och du är redo att göra så många etiketter som du behöver i nästan alla stilar du kan tänka dig.

4 Dymo Omega Home etiketttillverkare för prägling av etiketter för hemmet

Avviker något från den traditionella stilen för etikettutskrift är detta Dymo embossing pickup. Varje bokstav är stämplad i en tyngre, tjockare typ av etikettband för en mycket hållbar och signaturliknande etikettstil. Vi älskar också den lättanvända siffer- och bokstavsskivan tillsammans med den snabbklippta ”utlösaren”.

5 Brother P-touch PTD210 etikettmaskin

Är du lite av en klistermärkesfantast? Vi hör det. Brother P-touch är tillräckligt mångsidig för att passa många olika etikettbandstilar, oavsett hur färgglada eller stiliserade de är.

6 Dymo LetraTag handhållen etikettmaskin

Om det är det allra bästa värdet för pengarna du är ute efter ska du inte leta längre. Dymos LetraTag har inte bara ett iögonfallande pris, utan erbjuder också en otrolig bredd med möjlighet att skriva ut två rader, fem typsnitt, sju utskriftsstilar och åtta boxstilar.

7 Epson LABELWORKS PX LW-PX300 etiketttillverkare

Epson har gjort sig ett namn som en föregångare inom fotoutskrifter, och de håller verkligen sitt rykte om stil med anpassningsbara typsnitt och ikoner i sin LabelWorks-serie. Den kan till och med skriva ut streckkoder – perfekt för småföretagare som vill expandera!

8 PUQU etikettskrivare

När vi nu säger att den här lilla etikettskrivaren kan göra allt, lita på oss: vi menar det. Skriv ut bara ord, skriv ut bara bilder, skriv ut postetiketter och detaljhandelsetiketter. Den här praktiska lilla kompisen gör allt för under 900 kronor.

9 Brother P-touch PTM95 etikettskrivare

Om dina behov är något enklare – hemmakontorsbitar som ska organiseras, skolböcker som ska hållas prydliga och så vidare – älskar vi den här prisvärda (och förtjusande) lilla stationära etikettskrivaren från Brother.

10 Brother P-Touch Cube Plus etikettskrivare

Ännu enklare, och mycket effektiv, är P-Touch Cube, också från Brother. Den är kompatibel med både Android- och Apple-enheter och är en annan etikettskrivare med Bluetooth-anslutning som är väldigt lätt att resa med.

11 Phomemo M110 termisk etiketttillverkare

Hur söt är inte den här lilla etikettmaskinen? Även om den är vår favorit för QR-koder och detaljhandelsetiketter är den verkligen mångsidig nog att hantera nästan alla andra typer av etiketter som du kan tänka dig.

12 Phomemo-M200 etiketttillverkare

Om etiketterna du vill skriva ut behöver vara lite större kan den här lite mer robusta modellen hantera bredare mönster som behöver lite mer utrymme – allt från bilder till presentlappar och snabba klistermärken!

13 Brother Mobile PTE500 Handheld Label Maker

Har du ett virrvarr av sladdar som är hopsnurrade bakom din tv? Den här är vår favorit för kabeletiketter! Oroa dig dock inte om du behöver den för en annan användning. Den här etikettmaskinen har massor av typsnitt och stilar att välja mellan.

Lämna en kommentar