Villa: Nedre Långgatan 24 – 8 – 50

by

Utgångspris: 7 500 000 kr

50

Den mysiga lilla gränden smyger ner mot Grebbestads pulserande hamnområde. Kvarteren, med sina vackra skärgårdshus, är fyllda av dofter från havet och rosor som blommar i den ljumma sommarkvällen. Bara ett stenkast bort från gränden dansar vågorna mot kajerna, där årtionden av räktransporter har landats. Det här skärgårdshuset, stoltserar med sin klassiska träfasad, småspröjsade fönster och eleganta snickeri i vitt.

En varm sommarkväll leds festens gäster in i den charmiga gränden på baksidan av huset, där fördrinkarna väntar på terrassen. Interiören erbjuder generösa ljusfyllda rum och en överraskande planlösning. Villan har genomgått en renovering med vackra tapeter, vita panelväggar, rustika trägolv och eleganta snickerier som förenar de olika delarna av huset. Höjdpunkterna inkluderar kakelugnar, järnspis, braskamin och köket med en touch av fransk sekelskiftesstil och de stora sociala ytorna med tre rum i fil, en övervåning med ryggåstak och vackra takbjälkar.

Med upp till fem sovrum, tre gemensamma utrymmen, kök, tre badrum, walk-in-closets, förråd, balkong och terrass, erbjuder villan enastående komfort och funktionalitet. Det finns en möjlighet till en uthyrningsdel eller möjligheten att bedriva eget företag med en egen ingång.

Den charmiga gränden kombinerar sommarens puls i det omgivande kvarteret med den omedelbara närheten till badstränder, hamnliv och den pittoreska livsstilen i den lilla kuststaden.

 

Karta för Nedre Långgatan 24

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-grebbestad-tanums-kommun-nedre-langgatan-24-21313376

Lämna en kommentar