– Allans väg 2 –

by

Utgångspris: 4 500 000 kr

Ungefär 100 m till havet

Varmt välkomna till Allans Väg 2!

Framför er har ni ett guldläge i Olofsbo som blev friköpt 2017 där bostaden ligger längst med en återvändsgata och med havet som granne. Här njuter man lugnt i återhämtande miljö medans man dricker sitt morgonkaffe och i modern tid skrollar genom nyhetsflödet via paddan. Att starta en ledig dag med en långfrukost på altanen som erbjuder tidiga soltimmar är vad många drömmer om under våra kyligare årstider. Här njuter man i sin egna takt och tar var dag med ro.

Ta chansen att förvärva en fastighet vars läge inte kommer ut på marknaden varje dag. Från Allans Väg 2 har du möjligheten att avnjuta västkustens eftertraktande miljö &amp klimat precis med ett steg utanför ytterdörren.

Här erbjuds härliga promenadstråk, spontan-dopp i havet, mysiga miljöer som innefattar småbåtshamn och nyponbuskar, lugna dagar i en lummig trädgård och mycket mer.

Är du sugen på att besöka Falkenberg innerstad nås stadskärnan på ca 10 minuter med bil. Alternativt ta en cykeltur med picknickstopp på vägen och lämna tiden bakom er.

Bostaden har använts som permanentbostad av nuvarande ägare och här finns de bekvämligheter man önskar sig, ett rymligt badrum med golvvärme, ett kök från 2017, öppen och social atmosfär och ljusinsläpp från samtliga väderstreck. Från vardagsrummet & matplatsen har du genom stora spröjsade fönster en havsutsikt som skapar en stor lust till ett morgon, lunch, middag eller kvällsdopp. Oavsett om du är ute efter ett fritidshus eller ett året runt boende får du ett läge som representerar semester och härliga dagar i allra hösta grad.

Tveka inte att boka in dig på visning eller slå mig en signal så ses & hörs vi!

 

Karta för Allans väg 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-olofsbo-falkenbergs-kommun-allans-vag-2-16899441