Fritidsboende: Aspa Duvholmen 29 – 2 – 50

by

Utgångspris: 795 000 kr

50

Välkommen till detta charmiga fritidshus beläget på Aspa Duvholmen i Oxelösund. Med en idyllisk placering på en höjd omgiven av naturskön omgivning, erbjuder detta fritidshus en perfekt reträtt från vardagens stress och bekymmer.

Vid entrén möts du av det inbjudande vardagsrummet, med köket direkt till höger och sovrummet till vänster. Här finns gott om utrymme för social samvaro och avkoppling, komplett med en mysig braskamin som bidrar till en varm atmosfär under svala kvällar.
Intill vardagsrummet finns ett inglasat uterum, för närvarande omvandlat till ett extra sovrum, vilket ger möjlighet till flexibilitet och extra utrymme för gäster eller familjemedlemmar.

På den generösa tomten finns också ett mindre gästhus med en egen uteplats, perfekt för gäster som önskar lite extra integritet eller för ungdomar som vill ha sitt eget utrymme att koppla av i. Dessutom finns en praktisk byggnad med toalett och dusch, vilket ger bekvämlighet och komfort för boendet.

För den som älskar att utforska vatten och natur erbjuder fritidshuset tillgång till en båtplats, vilket öppnar upp möjligheter till spännande äventyr längs vattnet och upptäcktsfärder i den omgivande naturen.

Sammanfattningsvis är detta fritidshus en perfekt tillflyktsort för den som söker harmoni, avkoppling och närhet till naturen.

För att få en ännu bättre känsla för den underbara sommaratmosfären på platsen, rekommenderas det att titta på säljarens egna härliga sommarbilder som finns tillgängliga i slutet.

 

Karta för Aspa Duvholmen 29

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-2rum-oxelosunds-kommun-aspa-duvholmen-29-21286259

Lämna en kommentar