Radhus: Sjöpiren 22 – 6 – 50

by

Utgångspris: 7.995.000 kr

50

Välkommen till Sjöpiren 22, ett boende utöver det vanliga i modern funktionell design med stora fönsterpartier och en veranda på hela 75 kvm direkt ut mot havet med sol hela dagen. Här sitter du på första parkett med en utsikt som en tavla med skiftande motiv under året.
Genomgående en tilltalande planlösning med hög standard och med en hänförande utsikt i tre väderstreck.
Entréplan erbjuder en social atmosfär med generöst kök och vardagsrum i öppen ljus planlösning, här suddas gränsen mellan inne och ute ihop..
Mellanplanet är husets privata del och längst upp ligger ett fantastiskt tornrum med braskamin.

– Bo med livskvalité och se havsörnen sväva över viken
– Unikt och mycket smakfullt boende
– Drömläge vid havslinjen
– Uteplats och stora fönsterpartier mot havet
– Tre våningar
– Braskamin på våning 3
– Öppen och social planlösning
– Byggt 2016-2017

Det moderna området kring Strandängarna är en idyll för barnfamiljen eller paret med ett läge i lugn skärgårdsmiljö. Här bor man ett stenkast från Erstaviken samt med direkt närhet till populära Strandbadet, båtklubbar, lekplatser samt Erstaviks naturreservat.
Allt detta utan att försumma de viktiga aspekterna i vardagen som närhet till skolor, matbutik samt kommunikationer. Stockholm citys puls finner ni endast 25 min bort, vilket erbjuder ett boende med det bästa av två världar.

Entréplanet i genomgående stilren interiör består av öppna och luftiga sociala ytor med ett kök med gott om plats för hemmakocken där alla tillval som kan önskas finns på plats.
De rejäla arbetsytorna kompletteras läckert med bra förvaring samt en fullskalig maskinell utrustning, här står du och lagar middag med en vy utöver havet.

Vidare finner du ett generöst, ljust och trevligt vardagsrum med en matsalsdel och stora skjutbara fönsterpartier från golv till tak som bjuder in skärgårdens vackra natur utanför.
Från vardagsrummet når vi en stor terrass som går runt hela huset. Skärgårdskänslan är påtaglig och havsutsikten alldeles storslagen.
I anslutning till de båda nedre terrasserna finns varsitt förråd med hyllsystem.

I entréplan finns även ett badrum samt klädvårdsdel med tvättmaskin, torktumlare samt praktisk arbetsbänk med ovanstående förvaring genom väggskåp.

I övre plan finner vi ett allrum som med enkelhet går att dela av för att erhålla fyra sovrum om behov finns. Från det befintliga allrummet når man utgång till en balkong. Från resterande tre sovrum har man också utgång till balkong varav en i västerläge och kvällssol.
Vidare finns en rejäl klädkammare samt ett duschrum.

På det översta planet är det fullmatat med fönster och utsikt åt tre väderstreck. Här finns en mysig braskamin som skapar ordentlig mysfaktor.

Till varje radhus hör en egen parkering utanför huset med elstolpe som ingår i avgiften.
Föreningen är ekonomiskt stabil och har tillgång till gästparkeringar samt gemensamt barnvagns och cykelförråd.

OMRÅDET / OMGIVNING
Tyresö Strand är ett mycket exklusivt och populärt område i natursköna Tyresö.
I lugn skärgårdsmiljö innehar man direkt närhet till populära Strandbadet, båtklubbar, lekplatser samt Erstaviks naturreservat.
På korta avstånd finner vi Tyresö Strandtorg, här erbjuds flertalet restauranger, frisörsalonger, ett omtyckt café och dagligvaruhandel (Coop).
Populära skolor som Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan finns att tillgå.
Hållplats finns en kort promenad från huset med bussavgångar till Gullmarsplan såväl som T-centralen (Vattugatan).
Närheten till Tyresö Slott med dess anrika historia och vackra slottspark samt Notholmens trevliga café med gästhamn gör dessa till naturliga utflyktsmål.
Även familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats finns på kort gång-/ cykelavstånd.
Nackareservatet ligger endast ett stenkast bort och det är nära till Tyresta Nationalpark och vackra Sörmlandsleden.
I Tyresö Strand har du också närhet till

 

Karta för Sjöpiren 22

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-6rum-tyreso-strand-tyreso-kommun-sjopiren-22-21276564

Lämna en kommentar