Tomt: Bergholmsvägen 26 – – 50

by

Utgångspris: 12 000 000 kr

50

Bergholmsvägen 26 erbjuder ett fantastiskt läge vid vattnet med en stor strandtomt och en nybyggd brygga. Här kan du njuta av sommar, solnedgångar och sjöliv. Tomten är lätt sluttande mot vattnet och erbjuder möjlighet att bada och ta båtutflykter direkt från din egendom.

På fastigheten har du möjlighet att uppföra ett bostadshus på upp till 67 kvm. Utöver detta finns det ett ca 50 kvadratmeter stort hus, idylliskt placerat vid vattnet. Här har en renovering redan påbörjats, där du som köpare tar över och sätter din personliga prägel på färdigställningen av huset. Visst material såsom kök, golv, fönster och dörrar mm kan ingå i köpet. Bryggan är nyligen renoverad med betongpontoner från 2022.

Bergholmsvägen 26 erbjuder inte bara en fastighet – den erbjuder en livsstil. Ta chansen att forma din drömboende på denna fantastiska strandtomt och skapa minnen för livet.

Bergholm är en halvö på gamla Tyresö, en underbar idyll som erbjuder de boende underbar natur inpå knuten. Intill halvön finns Tyresta naturreservat, en av de största och finaste urskogarna runt Stockholm med oändliga skogsområden. Bergholm har två båtklubbar där man kan ansöka om båtplats och för den som är jaktintresserad finns möjlighet att ansöka om medlemskap i samfällighetens jaktlag. En cykeltur tar dig till det fantastiska Tyresö slott med slottsträdgårdens fina parkområden, café och restaurang i skärgårdsmiljö. Härifrån går det direktbussar till T-Centralen på 35 min samt bussar in mot Tyresö och Gullmarsplan.

 

Karta för Bergholmsvägen 26

https://www.hemnet.se/bostad/tomt-bergholm-tyreso-kommun-bergholmsvagen-26-20777555

Lämna en kommentar