Tomt: Mysingsövägen 5 – – 50

by

Utgångspris: 4 000 000 kr

50

Är det dags att förverkliga nybyggardrömmen där ni kan sätta er personliga prägel på både husets och tomtens utformning? Då har vi det stora nöjet att kunna erbjuda denna attraktiva sjötomt, om 2278 kvm, med ett unikt läge och en otrolig omgivning!

Med ett lugnt och rofyllt läge på populära Mysingsö med en fantastisk kringliggande kustmiljö och med naturen och havet i direkt anslutning. Utsikten från ert blivande hus kommer bli helt magisk!

Detaljplanen tillåter endast 1-planshus och med en total byggnadsarea på 200 kvm. För mer information se bifogad detaljplan under fliken ”dokument”.

Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp men själva lägenhetensavgiften tillkommer när man väl byggt klart huset. Fastigheten är i dagsläget ej ansluten till fiber och el.

Tomten ligger belägen 4-5 km från Oskarshamns centrum och ca 2.5 km till Kristinebergs centrum som bland annat erbjuder förskola, skola, populär ICA-butik, pizzeria och en del annan samhällsservice.

Initialt är ni varmt välkomna att att först åka ut till tomten och titta på egen hand och därefter är ni välkomna att höra av er med eventuella frågor och för att göra en intresseanmälan.

Mysingsövägen 5 är platsen där du och din familj verkligen ges möjlighet att skapa ert drömboende! En sån här chans kanske inte kommer tillbaka på länge..

 

Karta för Mysingsövägen 5

https://www.hemnet.se/bostad/tomt-mysingso-oskarshamns-kommun-mysingsovagen-5-21281404

Lämna en kommentar