Tomt Tomt 2 (Saltvik 44:21) –

by

Utgångspris: 950 000 kr

Ungefär 50 m till havet

Är det dags att förverkliga nybyggardrömmen där ni kan sätta er helt personliga prägel på både husets och tomtens utformning?

Vi har det stora nöjet att nu kunna erbjuda 17 havsnära tomter i idyllisk skärgårdsmiljö, välkommen till Saltvik/Kvarnviken!

Tomternas storlek varierar från ca 1200 kvm upp till nästan 3000 kvm och placering samt utformning är i så stor utsträckning som möjligt anpassat till befintlig terräng för att bevara områdets fantastiska naturvärden och skärgårdskaraktär. Flertalet av tomterna har möjlighet till havsutsikt och alla är omgivna av underbar natur.

Priserna på tomterna ligger i spannet 695.000 – 995.000:- och det är exklusive anslutningsavgifter för el, kommunalt V/A samt fiber. Kommunalt vatten och avlopp kommer att dras ut i kommunal regi på Ovädersleden och, enligt kommunens nuvarande tidsplan, stå klart i slutet av november 2021 och på Kvarnviksvägen i slutet av juni 2022. Bygglov kan ej sökas innan vatten och avlopp är klart. Ovädersleden och Kvarnviksvägen kommer under byggnationen av VA:t även att höjas upp till kommunal standard, fiber läggs ned samtidigt och idag luftburna ledningar kommer att grävas ned i marken. Båda gatorna blir därefter kommunala.

Detaljplanen är väldigt generös gällande både byggrätter och val av material. Man får bebygga 20% av tomtens yta men den maximala byggarean är begränsad till 350 kvm. Den tillåtna, väl tilltagna, nockhöjden om 10 m möjliggör utmärkta förutsättningar för montering av solpaneler. Här tror vi verkligen att möjligheterna för

att bygga ett riktigt personligt drömboende borde vara minst sagt goda.

Priserna på varje tomt är fasta och vi tillämpar ”först till kvarnprincipen” vid försäljningsarbetet.

Tillträde till tomterna kommer vara tre månader efter köpekontrakt för tomterna på Ovädersleden och 6 månader efter kontraktet för tomterna på Kvarnviksvägen.

Saltvik/Kvarnviken har centrum på behagligt avstånd och erbjuder verkligen en unik boendekvalité. Det finns 7 st lediga båtplatser i den mysiga småbåtshamnen som kommer erbjudas att hyra till köparna av dessa tomter.

Varmt välkommen att höra dig för mer information!

 

Karta för Tomt 2 (Saltvik 44:21)

https://www.hemnet.se/bostad/tomt-saltvik-oskarshamns-kommun-tomt-2-saltvik-44-21-17277776