Bostadsrättsfritidshus Österåkers kommun Danebovägen 3 F

by

LägenhetLägenhet

Exklusivt, bekymmersfritt skärgårdsboende med frontläge och sjöutsikt i den nya, populära skärgårdsbyn på Ljusterö. Precis vid strandkanten till Gälnan. Här lever man i en etagélägenhet i två plan och 81,5 m² med ytskikt och materialval av bästa slag. Som medlem i föreningen finns rätt till parkeringsplats, båtplats, uppdragningsplats och egen dörr till sjöbod med plats för åror, flytväst och fiskeredskap. På sjötomten, där föreningen äger marken finns även bastu, boulebana, badbrygga och sandstrand och här ges nu möjligheten att njuta av natur och skärgård, utan att behöva lägga tid på underhåll av hus och tomt.
Utanför väntar en vacker fjärd och en ljuvlig skärgård med populära Ingmarsö, Äpplarö och Nässlingen några distans bort.

Resan hit tar cirka en timma från Stockholm och bilfärjan är gratis och trafikerar med täta turer, varje dag, året runt. Från färjeläget på Ljusterö till lägenheten tar resan cirka 10 minuter. Bussförbindelser finns även och 500 meter bort finns busshållplats med linje 626 mot Åkersberga.

Framme sker parkering på anvisad plats. En trappa upp leder till lägenheten, i två plan och en trevlig hall möter. Från hallen når man det helkalade badrummet med golvvärme och ett härligt ljusinsläpp från fönster i väster. Dusch, handfat och wc. Även tvättmaskin och torktumlare. Vidare in på planet öppnar sällskapsrum, matplats och kök upp sig. Allt är fräscht och välplanerat och med soff-, matgrupp och kök med kyl och frys, diskmaskin och spis med ugn. Utgång från sällskapsrummet till terrassen. Terrassen är stor med plats för utemöbler och grill. Från terrassen njuter man av en underbar sjöutsikt och grönskande inramning. Ett förråd finns med plats för förvaring. Intill finns ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och stort fönster. Inbyggda garderober och klädkammare under trappan.

En trappa leder upp till etagéplan med sällskapsrum och sovrum. Stora ytor ger plats för dubbelsäng, en mindre soffgrupp och två takfönster för härligt ljusinsläpp. På planet finns även ett helkaklat duschrum med dusch, handfat och wc. Lägenheten har sedan den byggdes knappt varit bebodd och upplevs därför som ny.

Boendeformen är bostadsrätt där föreningen äger och förvaltar en stor sjötomt. Båtplats, sandstrand, del i sjöbod, bastu och boulebana hör till några av alla positiva saker som här erbjuds.
Kommunikationer med bil, buss och även w-båt. Affärer med Ljusterö torg nära, golfbana, skola, förskola finns för att göra livet och boende permanent eller på fritiden enkelt.
Besök gärna föreningens hemsidan under länkar för mera information och praktiska tips. Läs även stadgar och den senaste årsredovisningen.

Ekonomi:
Andelstal: 3,63 %
Månadsavgift: 2 014 kr/mån
I avgiften ingår, tv, fiber och sophämtning

Varmt välkommen till ett bekymmersfritt skärgårdsboende, året runt!

Utgångspris: 3 500 000 kr

Ungefär 50 m till havet

Läs mer hos mäklaren