Fritidshus – Långnäsudden 70

by

Utgångspris: 3 800 000 kr

Ungefär 50 m till havet

Här erbjuds ett stilrent boende med ett havsnära och idylliskt läge på omtyckta och lugna Långnäsudden. Fritidshuset är påkostat och vackert med braskamin, fräscha ytskikt, härlig rymd, vackert ljusinsläpp och öppen planlösning. En och ett halvt plan med fyra sovrum varav två i gäststuga. Storstuga om 80kvm, garage med 2 sovrum om 40vkm, bastu-relax och förråd om 20kvm samt en friggebod, med bäddplatser, om 10kvm. Ett vinterbonat fritidshus i utmärkt skick som sticker ut ur mängden!

Det första du möts av i detta fritidshus är en trevlig hall med klinkergolv. Bostaden har ett stort, fint och påkostat badrum med toalett, duschvägg, tvättmaskin, handfat, spotlights och golvvärme. Vidare utgörs huset av ett stort och trevligt kök, fyra sovrum, varav två i gäststuga, samt ett ljust och rymligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp och braskamin.

Till fastigheten hör en stor, välskött och vacker havstomt med välskött gräsmatta och friggebod. Det finns också en stor och underbar altan med sol hela eftermiddagen, kvällen och spabad där du kan njuta av stillheten med familj och vänner.Tomten har även två rymliga gäststugor med gott om sängplatser. Bilen parkerar du bekvämt i ett garage med arbetsbänk och bra förvaringsmöjligheter. Ny stor flytbrygga finns intill tomten med plats för större motorbåt då viken är ordentligt muddrad.

På Långnäsudden har du nära till bland annat en fin badplats och vackra skogspartier. Tre minuter från huset ligger badstranden och du tar dig enkelt till närliggande båthamn (cirka tre minuter) samt till Kåge (tio minuter).

Välkommen på visning!
 

Karta för Långnäsudden 70

https://www.hemnet.se/bostad/16221416/broker