Fritidshus Raftön Sommarvägen 15 5 rum

by

Utgångspris: 15 000 000 kr

Ungefär 50 m till havet

Med ett utmärkt läge på&nbspcharmiga Raftön finner ni denna sommardröm – ett vinterbonat och välskött och fritidshus med öppen planlösning. Här erbjuds ett trevligt boende i ett plan med 4 sovrum stort vardagrum och hel källare, stor naturtomt med bästa läge och fantastisk havsutsikt!

När vi kliver över tröskeln möts vi av en liten men funktionell hall med plats för byrå, till höger en wc och till vänster i fil 4 sovrum. Huset utgörs sedan av ett öppet, trivsamt och vardagsrum med havsutsikt med socialt vardagsrum med plats för soffgrupp och öppen planlösning med vedkamin. kök finns med diskmaskin, kyl/frys och spis med utgång till den stora altan i öster. Hel källare om ca 71 m² som är möjlig att inreda och en ytterligare källare om ca 30m² under altandäcket för övrig förvaring. Det finns även en gäststuga med plats för dubbelsäng eller två våningssängar    

Huset är mycket trevligt med bästa belägenheten, havsutsikt och baddräktsavstånd till salta bad strax nedanför fastigheten och med närhet till det bästa Raftön har att erbjuda – perfekt för er som ställer höga krav på det omgivande området! Havet ligger endast ett stenkast bort och till egen brygga med plats för en båt . Dessutom är man hela tiden i kontakt med havet på Raftön då här finns badplats, sandstrand och badklippor att njuta av och där man lätt finner sin egen favoritplats att sola och bada vid. Här erbjuds även skogspartier med vackra promenadstigar. och golfbana en bit bort.

Generös detaljplan med 120 kvm byggrätt.

Plus attefallsreglen med 15 + 25 kvm byggnadsarea.

Missa inte chansen att förvärva denna pärla på en unik halvö i Bohusläns skärgård med landförbindelse och bilväg hela vägen fram till huset.

Vi ses på Raftön Sommarvägen 15!

Avstånd till

Göteborg 14, 7 mil ca 1h 30 min bilfärd

Oslo 15,8 mil ca 2 h bilfärd

Grebbestad 1,6 mil ca 20 minuter

 

Karta för Raftön Sommarvägen 15

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-5rum-vastbacken-klatta-raftotangen-rafton-mjolkerod-tanums-kommun-rafton-sommarvagen-15-17411600