Villa Ängelholms kommun Strandridarevägen 3

Utgångspris: 7 800 000 kr

Ungefär 50 m till havet

”Beläget i ett litet paradis” beskriver bäst placeringen av denna villa anno 1915. Direkt framför huset ligger Skälderviken och bakom det promenerar du rakt in i skogen via en grind i trädgården. På bara några meter från huset ligger en liten badbrygga och på andra sidan skogen ligger Magnarps lilla sandstrand och småbåtshamn.

Detta charmiga hus bjuder på många fina originaldetaljer såsom fiskbensparkett, kakelugn och gråmålade plankgolv. På innergården mot skogen ligger ett litet gästhus med badrum och bastu. Här bildar huskropparna en varm och insynsskyddad oas med trädäck som du når via köket och master bedroom. Ifrån husets alla sällskapsutrymmen så väl som från tomten har man en strålande havsutsikt med Kullaberg i fonden. Stort kök i öppen planlösning mot matplats. Generösa sällskapsutrymmen. Ovanvåning med den äldre stilen välbevarad med bla. gråmålade golvtiljor. Möblerbar hall som kan inredas till TV-rum, 3 sovrum och toalett samt duschrum.

Lättskött trädgård med stensatta gångar och parkeringsplats. Stort trädäck i söder med en fantastisk havsutsikt. Bygglov finns för utbyggnad av huset mot ”havsrummet” på entréplan för att på så sätt binda samman matsalsrum och kök med havsrummet. Ritningar på detta finns att tillgå.

Karta för Strandridarevägen 3

https://www.hemnet.se/bostad/16152055/broker