Villa Bullandö Seglarby 29 3 rum

by

Utgångspris: 6 795 000 kr

Ungefär 50 m till havet

Äntligen har ni möjlighet att förvärva denna pedantiskt skötta och renoverade fastighet intill en av havsvikarna i Bullandö Seglarby. Permanent eller fritidsboende väljer du själv! Här njuter du av rymliga sällskapsytor och stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp utan insyn samt sjöutsikt ner mot viken och vy över grönskande natur. På badrocksavstånd når du områdets egna sandstrand som ligger strax bakom huset. Här bor du i den pittoreska delen av Bullandö där du inom en kort promenad tar dig till Bullandö Marina som inrymmer både en välrenommerad restaurang Bullandö Krog, butiker och en lanthandel. Ej att glömma är en mycket älskad klassfabrik som är välbesökt från tidig vår till sensommaren.

Bullandö är idylliskt beläget mellan Norrviken och Simpströmmen och med Kanholmsfjärden strax utanför. Området är ett välansett, charmigt och mycket populärt område både för permanent- och fritidsboende. I Bullandö Seglarby finns 39 fastigheter med varierande familjestrukturer som såväl 1:a och 2:a generationens föräldrar. Här lever du mitt i Stockholms vackra skärgård med grönskande ängar med betande får och hästar, små grusvägar, badstränder och ett levande båtliv. En barnvänlig idyll i skärgården men ändå på bekvämt avstånd från storstaden. Det är ett boende för den som gillar skärgården och friluftsliv. Här finns anläggningar såsom tennisbana, lekplats och en fotbollsplan där grannar kan samlas för att fira midsommar.

På Bullandö Marina, som är en av norra Europas störtsa privata marinor finns det ca 1 400 båtplatser sommar och vinter. Boende i området som är medlemmar i Bullandö Samfällighet har förtur till båtplatserna.

Intill marinan, med en promenad på ca 5 min finns busshållplats vars linje 440 går in till slussen med en resetid strax under timmen.

 

Karta för Bullandö Seglarby 29

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-bullando-varmdo-kommun-bullando-seglarby-29-17345077