Villa – Ekholmsvägen

Utgångspris: 2 995 000 kr

Ungefär 50 m till havet

Nyproduktion&nbsp

Vackra Pukavik, mellan Sölvesborg och Karlshamn, är för många ett riktigt semesterparadis. Nu har du chansen att bo här året om. Med 100 meter ner till havet bygger vi en friliggande villa som äganderätter i modellen Villa Kalmar – en av vårt dotterbolag SmålandsVillans mest populära hustyper.

Husen har en boyta om 95 kvm med två sköna sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar härliga umgängesytor. Och om familjen växer kan huset växa med er, genom att även inreda övervåningen. Här bor hela familjen lugnt och harmoniskt, till en fördelaktig prislapp. Samtidigt som ni har nära till både Karlshamn, Sölvesborg, Olofström och Kristianstad – med mera.

I sin ursprungliga form har härliga Villa Kalmar en boyta om 95 kvm. Om ni sedan väljer att inreda även ovanvåningen blir boytan hela 156 kvm. Husen kännetecknas av en social, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Inredning och utrustning är noga utvald för att hålla stilen i många år framöver och för att underlätta vardagspusslet, vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch?

Längtar du till vårens första utomhusfika, sommarens grillkvällar eller att inleda hösten med en mysig kräftskiva på din egen uteplats? Inga problem, här finns gott om plats att bygga en rejäl altan – eller två. Vi har lagt grunden, sedan får din skaparlust ta över och bestämma hur du vill att din uteplats ska se ut. Finns det gröna fingrar i familjen? Då är det bara att sätta igång att skapa ditt eget odlarparadis på resten av tomten. Föredrar du att mest bara vara? Inga problem, du väljer själv hur din trädgårdsdröm ska se ut.

Husen byggs och säljs av OBOS Sverige.

 

Karta för Ekholmsvägen

https://www.hemnet.se/bostad/15943571/broker