Villa Hallahålevägen 17 8 rum

by

Utgångspris: 3 800 000 kr

Ungefär 50 m till havet

Stor 1,5 plans villa på fantastiskt havsnära läge i pittoreska fiskebyn Hörvik!

Villans entréplan gick igenom stora förändringar 2015. Planlösningen ändrades, flera rum öppnades upp, köket byttes ut till ett Ikea kök med fina bänkskivor i sten, badrummet gjordes större och fick ny kakel, vattenburen golvvärme lades in och luft-vatten värmepump sattes in.

Idag välkomnas vi in med en öppen och välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter och förvaring av ytterkläder. Direkt till vänster finner vi det nya badrummet med bra ytor och stilrena val. Rakt fram från hallen kommer vi till lounge/ allrum och till höger finner vi det rymliga köket med matplats som även det är i modernstil med vita tidlösa luckor. Till vänster om loungen hittar vi i en tillbyggnad från 1994 ett stort vardagsrum och vidare ut genom en altandörr kommer vi till ett vinter isolerat uterum som leder oss ut i trädgården via den stenlagda uteplatsen.

Villan har alla sina fyra sovrum i bra storlek på ovanvåningen. Ovanvåningen erbjuder även ett mindre allrum, badrum och en balkong med utsikt över havet. Även här har ytskikt förnyats genom åren. Källaren används idag till träningsrum/ allrum, pannrum och tvättstuga, men här finns möjligheter för nästa ägare av huset att inreda.

Tomten på nästan 1 500 kvm erbjuder carport med varmförråd och mindre sov loft, stor stenlagd uppfart, lekstuga och mycket plats för barnen att leka. Vägen fram till carporten tillhör inte tomten, servitut finns!

Fiber finns i gatan, ej anslutet.

I samband med renoveringarna utökades elen till 20 amp.

Innan visning kommer huset att besiktigas och säljaren har för avsikt att försäkra bostaden emot dolda fel hos Länsförsäkringar.

Hör av er om ni har fler frågor angående bostaden!

 

Karta för Hallahålevägen 17

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-horvik-solvesborgs-kommun-hallahalevagen-17-17331388