Villa Kävlinge kommun Koggavägen 6

Utgångspris: 7 650 000 kr

Ungefär 50 m till havet

När huset byggdes i slutet av 70-talet ville man ta till vara på den magnifika utsikten över havet. Man satte därför vardagsrummet på ovanvåningen. Med stora fönsterpartier har man uppsikt över vad som händer i hamnen och alla skiftningar i vädret som är extra tydliga över havet. Det blev även ett generöst kök med plats att duka upp till fest.

Hallen vi kommer in finns det två garderober och plats till hatthylla, här finns även en gästtoalett. Golvet är beklätt med klinker som ligger vidare in genom hela hallen, tvättstuga och matplatsen i köket samt uterummet. Rakt fram i hallen möts man av ett fönsterparti med dörr ut till trädgården och trappan som leder upp till ovanvåningen. Till höger om hallen finns köket med stor matplats och arbetskök. Vid vasken finns ett fönster med utsikt över hamnen. Från köket kommer man vidare till ett stort uterum med uppmurade väggar och öppen spis. Skjutdörrar ut mot trädgården. Tar man till vänster i hallen har man först ett stort nyrenoverat badrum, klädkammare, tvättstuga och två sovrum i bra storlek.

Ovanvåningen domineras av ett stort vardagsrum med mycket fönster och en vidsträckt utsikt över havet. Här finns plats till flera sittgrupper. En kamin ger värme under de kyligare månaderna. En balkong finns placerad på den ena gaveln. På den andra gaveln finns ett sovrum.

Karta för Koggavägen 6

https://www.hemnet.se/bostad/16096079/broker