Villa – Klockarestigen 7

Utgångspris: 2 595 000 kr

Ungefär 50 m till havet

I starten på förra seklet upptäcktes Löderups strandbad som ett sommarparadis och ålabodarna hyrdes ut som semesterbostäder. Snart började det byggas fritidshus och än idag används övervägande del av husen till fritidsboende såväl sommar som vinter. På denna bebyggda tomt finns det möjlighet att leva ut sina drömmar. Med sitt havsnära läge och med det medvetet primitiva boendet är sommardrömmen ett faktum.

Välkommen till Klockarestigen 7, den lummigt inbäddade och natursköna tomten vid havet. Just vid biluppställningsplatsen finns ett förråd. Den lilla stigen leder sedan in till trädgården där ytorna framför huset öppnar upp sig och havet visar sig bara några tiotal meter härifrån.

Det åttakantiga lusthuset bjuder in till mysiga sommarkvällar där skog och hav kan betraktas.

Boningshusets entré når man via en inbyggd altan med trädäck. Inne i huset välkomnas man direkt av det stora allrummet med brädgolv och kamin. Vidare finns två mindre sovrum och i mitten ett enklare kök med klinkergolv och utgång till husets norrsida.

På denna sidan finns en planerad gång in i skogen. Halvvägs kan du ta en dusch i uteduschen som du tidigare laddat med vatten som solen har hjälpt till att värma. Längre fram finns ett litet hus med en komposteringstoalett, byggd 2013.

I en annan gång, parallellt med den första, finns ett bord där du kan tvätta dig och borsta tänderna ute i det blå.

På husets västra del finns ytterligare trädäck för ännu en uteplats. Välkommen till det primitiva paradiset där livsglädje står i centrum.

 

Karta för Klockarestigen 7

https://www.hemnet.se/bostad/16295298/broker