Villa Per Mörbos väg 4 5 rum

by

Utgångspris: 6 590 000 kr

Ungefär 50 m till havet

När du svänger av på vägen ner mot Björkenäs är det som att färden automatiskt vill ta dig till vattnet, vatten har och kommer alltid ha en speciell dragningskraft. När du nått fram till Per Mörbos väg 4 har du samtidigt nått fram till vattnet. Bilen parkerar du antingen i garaget eller på den snyggt stenlagda garageuppfarten. På villans framsida kan du ana att det här är ett renoverat och lättskött enplanshus , väl på plats inne i huset så slås du av att den här bostaden bjuder på mycket, mycket mer än bara det. Huset har de senaste åren genomgått en totalförvandling med nya ytskikt och en ny planlösning, här får du en känsla som påminner om nybyggnation. Du njuter av en behaglig golvvärme och ett enhetligt, snyggt parkettgolv från Kährs.

Hemmets verkliga nav är det väl tilltagna och häftiga sällskapsrummet. Öppet i nock och stora fönsterpartier som bjuder på ett helt fantastiskt ljusinsläpp och vackra vyer ut över sundet och naturen. Det är svårt att beskriva känslan du slås av när du står här, vi rekommenderar dig att komma hit, blicka ut och känna in. Rummet ligger med en öppen planlösning till det rymliga och välutrustade köket. Kontakten mellan rummen, rymden och utsikten gör att vi kan ana att det här är platsen där du tillsammans med familj och vänner kommer spendera mycket tid för trevligt umgänge och goda middagar. När middagen är uppäten har ni möjligheten att öppna upp glasdörrarna för att ta er vidare utomhus och avnjuta efterrätten och kaffet på den stora altanen.

Villan har hela fyra sovrum i olika storlekar och placerade i olika delar av bostaden. Det större av sovrummen når du från hallen, här får du vakna, slå upp ögonen och blicka ut över Kalmarsund. Vi vill påstå att det är ett av de bästa sätten att starta dagen på. Övriga tre sovrum ligger mot husets framsida, ett av dessa rum agerar idag walk-in-closet men görs lätt om till ett regelrätt sovrum om så önskas.

Är du en person som gärna njuter av ett varmt bad i badkar? Perfekt! I det ena av husets två badrum kan du nämligen bada badkar samtidigt som du njuter av en utsikt mot vårt vackra Kalmarsund, minst sagt lyxigt!

Husets mysiga baksida har som tidigare nämnts en stor altan. Efter altanen tar du klivet ut på gräsmattan, här kan det spelas fotboll, badminton eller kanske en match i kubb? Där tomtgränsen tar slut tar en mysig skogsdunge vid, genom stigen i dungen tar du dig lätt hela vägen ner till vattnet. Om det finns en båt i dina ägor kan du förankra den vid en båtplats i den lilla viken som ligger precis nedanför huset. I samma vik kan du och familjen åka skridskor under vintern. Som du förstår är det här ett läge som bjuder in till både lugna och aktiva stunder på tomten och i de mysiga omgivningarna.

Björkenäs är ett naturskönt, fridfullt och familjärt område. Du bor med direkt närhet till vackra strövområden, badplatser, golfbana och andra aktivitetsområden. Du har cykelavstånd till förskola, skola, mataffär m.m. Med bil eller buss tar du dig smidigt in till Kalmar centrum. Det här är verkligen ett område där alla åldrar kan trivas och få en fin boendekvalitét.

Välkommen att flytta in och börja trivas precis lika bra som den nuvarande ägarfamiljen gör idag!

 

Karta för Per Mörbos väg 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-bjorkenas-kalmar-kommun-per-morbos-vag-4-17360616