Villa Röda vägen 14 –

by

Utgångspris: 2 895 000 kr

Ungefär 50 m till havet

Varmt välkomna till denna 2-plans villa med källare på Röda Vägen 14! Här har du områdets bästa läge med en häpnadsväckande utsikt över Hafstensfjorden. Närmsta badplats ligger bara ett stenkast över vägen!

Uppfarten är grusad med rymlig parkering med plats för tre bilar samt stort garage för förvaring av mindre båt och hemmets alla tillbehör.

På entréplanet välkomnas ni in i den stora hallen som leder vidare in mot köket och det stora vardagsrummet samt matsalen. I det praktiska köket kan ni laga njutbara middagar och det är väl utrustat för förvaring av kökets alla redskap. Här kan ni avnjuta middagen med en härlig utsikt över Hafstensfjorden!

Från köket når ni vardagsrummet som har ett härligt ljusinsläpp och ett stort utrymme för ett gediget möblemang. Vidare når ni matsalen där det är perfekt för middagar när ni har lite större sällskap över. Härifrån når ni den solsäkra altanen. Några trappsteg ovanför altanen har ni ett härligt soldäck där varma sommarkvällar och fikastunder kan avnjutas.

På entréplanet finns även stort badrum med WC och dusch samt tvättstuga.

En trappa upp möts ni av det stora allrummet med utsikt mot Hafstensfjorden. Här finns det gott om plats för soffgrupp och diverse möblemang. Från allrummet når ni terassen med vacker utsikt!

Här finns villans två sovrum också med en härlig utsikt samt badrum med WC och klädkammare.

Ner i källaren har ni plats för förvaring och förråd samt ett badrum med tvättbänk, och ett rum som går att forma till vad ni vill! Gästrum, hobbyrum eller kanske ett rum till tonåringen?

Boka in dig på visningen för att uppleva detta fantastiska boende på plats!

 

Karta för Röda vägen 14

https://www.hemnet.se/bostad/villa-108m2-uddevalla-uddevalla-kommun-roda-vagen-14-17406864