Villa Sörgraven 310 6 rum

by

Utgångspris: Pris saknas

Ungefär 50 m till havet

Är du en av de som länge väntat på en fastighet med direkt närhet till vatten i lantlig idyll? Då kan detta verkligen vara något för dig! I det familjära området har du närhet till havet, natur och fina strövområden. Med ett stenkasts avstånd kan du nyttja den långgrunda stranden eller de fina klipporna. De finns möjligheter att ha båten nära för att enkelt ta dig vidare längst norra Bohusläns fina kust. Namnet Sörgraven kommer i från att djupet som råder utanför samt att det ligger söder om Nordholmen. Finns mycket spännande historia om de här platsen som man kan förkovra sig i.

Utmärkande för denna fastighet är dess ogenerade läge där du ser ut över både hav och lantlig miljö helt insynsskyddat.

På entréplan möts du av en stor välkomnade hall med klinkergolv samt stor garderob med skjutdörrar. Den rymliga bottenvåningen har tre sovrum, ett helkaklat badrum med dusch, en klädkammare samt en tvättstuga/pannrum med grovingång. Kaminen på bottenplan är även vattenmantlad för att reducera uppvärmningskostnaderna.

När man kommer upp en våning möts du av ett stort luftigt vardagsrum med parkettgolv, utgång till trädäck och kamin som sträcker sig ända upp i nock. Det höga taklyftet och stora fönsterpartierna ger rummet en härlig rymd. Köket som är i direkt anslutning till vardagsrummet förlänger den känslan. Här kan du avnjuta din middag kanske lagad i den gamla vedspisen, öppna altandörren och höra lugnet samtidigt som du tittar ut över havet och slås över utsikten. De finns två sovrum på övre plan. Master-bedroom har en fantastisk havsutsikt och garderober längs hela väggen med skjutdörrar. I anslutning till detta finns de en klädkammare och ett rymligt badrum med badkar och dusch. Med de stora trädäcket kan du med enkelhet följa solens strålar från morgon till kväll.

Du har goda parkerings möjligheter inte minst i det dubbelgarage som är byggt på betongplatta och har indragen el och VA.

Tomten är på 1 632 kvm och ligger högt belägen i området. De fina bergsknallarna som omger villan mot havet ger verkligen de bästa av den fina Bohuskusten.

15 minuters bilväg till Torp köpcentrum och resecentrum med bra kommunikation till Göteborg. I närområdet finns även skola och omsorg och det finns goda kommunikationer, både norrut och söderut. Endast 5 min till Henån.

Med detta unika läge finns goda möjligheter att skapa ett trivsamt, lugnt och unikt boende för dig och din familj.

Välkommen att kontakta:

Fastighetsmäklare Jessica Nyman 0727 – 11 33 00 jessica.nyman@husmanhagberg.se

eller David Hansson 0760 22 88 60 david.hansson@husmanhagberg.se för mer information.

 

Karta för Sörgraven 310

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-orust-kommun-sorgraven-310-17195342

Lämna en kommentar