Villa Strandvägen 9 6 rum

by

Utgångspris: 12 995 000 kr

Ungefär 50 m till havet

Öppna ögonen och skönja en dröm som blivit sann! Du bor några meter från havet. På en av de vackraste adresser Strandvägen. I ett hus som genomgått en total renovering i varje vrå både utvändigt och invändigt. Totalt 159 kvadratmeter fördelade på två plan och med den mest optimala planlösningen. På entréplanet ett stort öppet kök och vardagsrum med matsalsdel framför braskamin. Åt alla väderstreck finns fönster och utanför ligger uteplatser var än du vänder huvudet. Badrummet är som taget ur en inredningstidning och med marmor, genomtänkt belysning och moderna val av utrustning går det inte att komma närmare perfektion. På markplan finns även ett sovrum för de i familjen som vill bo på ett eget plan från resten av gänget. Här kan man slänga av sig kläderna direkt i tvättstugan bredvid och gå ut genom bakdörren som leder direkt till Swimspat. Med utsikt över viken kan du börja varje morgon, året om, med en simtur! Runt hela tomten finns uteplatser byggda i alla väderstreck och i olika nivåer för att möjliggöra sol eller skugga när helst man önskar från tidig morgon till sen kväll! Här kan du få plats med upp till fem set utemöbler och varje del har sin charm!

Fortsatt in i villan tar man sig med lätta steg upp för den vackra trappen som leder upp till ytterligare ett plan. Som ur ett uppslag i inredningsmagasinet ”Residence” presenteras ett allrum med utgång till en balkong med utsikt så långt ut i havet ögat kan nå. Här finns även badrum och två sovrum som tidigare varit tre.

För dig som vill ha det lilla extra i ditt hem finns mycket av ”extra”. Larm med kamera och sensorer, digitala termostater på hela entréplan, belysning i kökslådorna och på platser du inte visste att du ville få upplysta, dörrar med kodlås, eldrivna garageportar, sensorstyrd belysning m.m. Ja ni hör själva? Med nyaste tekniken styr du belysningen från en app och du kan till och med låsa upp ytterdörren genom din mobiltelefon medan du är på jobbet!

Saknas sängplatser i huset? I gästhuset finns ytterligare två sängplatser för besökande gäster. Här har de egen TV och till och med en liten kyl och har första parkett med havsutsikt!

Man brukar nämna att ”läget” är viktigt och här kan vi verkligen betona LÄGET! På Strandvägen 9 bor du med gångavstånd till Roslagsbanan som tar dig direkt till Täby, Danderyd och Stockholm. Cykelavstånd till förskolor, skola, badstranden Österskärs havsbad och vacker natur. Behöver du bil har du ett nyrenoverat dubbelgarage att köra in bilarna i! Som taget ur en saga kan detta bli ditt nya hem!

För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Vera Safi på 072 555 06 72 alt. vera.safi@mohv.se

 

Karta för Strandvägen 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-osterskar-osterakers-kommun-strandvagen-9-17196760