Villa Svartuddevägen 17 4 rum

by

Utgångspris: 1 850 000 kr

Ungefär 50 m till havet

Ta en paus från vardagen och njut av havsutsikten från ditt nya året-runt-hem på Svartuddevägen!

Oavsett om du söker nytt fritidsboende eller ett hem för permanent bruk så är det här ett ställe som går att nyttja och forma till precis det du och familjen önskar. Med högt, soligt läge och havsutsikt kan det inte bli bättre! Jo just det – du får en egen båtplats också!

Här erbjuds ett lagom stort och behagligt hem med formbar karaktär, dvs. lätt att bygga ut, bygga till och förändra efter eget behov, tycke och smak. Vattenburen golvvärme värmer huset billigt och bidrar till ett härligt inomhusklimat. Välplanerade kvadratmeter med stor umgängesdel i öpppen planlösning och ryggåstak, separat sovrumdel.

Lättskött och enkelt i ett väl omhändertaget hem, utvändigt som invändigt. Två soliga terasser att variera med sol hela dagen. Nyanlagd gårdsplan välkomnar dig, här finns även gott om plats att bygga garage eller carport. Goda förvaringsmöjligheter av både dina saker och dina gäster, i form av förrådsutrymmen och isolerat gästhus på tomten.

Här i Mellanbyn erbjuds du en underbar kombination av skog, hav och åkerlandskap som gör att du med glädje förlänger vistelsen och stannar en tag till. Promenadavstånd till bad och småbåtshamn, tennisbana och lekplats (bland annat).

Maxa ledigheten eller kombinera med hemmajobb. Geografiskt ligger Mellanbyn bra till med lagom avstånd in till Hudiksvall, till Stockholm eller för den som vill upptäcka vårt vackra Hälsingland!

Avstånd Hudiksvall – 1,2 mil

Avstånd Stockholm – 30 mil

Avstånd Järvsö och Hassela (Utförsåkning) – 7 mil

 

Karta för Svartuddevägen 17

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-mellanbyn-hudiksvalls-kommun-svartuddevagen-17-17339306