Villa – Vikstigen 17

by

Utgångspris: 2 695 000 kr

Ungefär 50 m till havet

Här på Vikstigen 17 finns nu ett&nbspmodernt och nästan nytt hus i perfekt skick till försäljning. På 113 kvadratmeter erbjuds ett gediget boende med bland annat öppen planlösning, modern utrustning, fina ytskikt och en murad brasugn. Den genomgående höga standarden gör det enkelt att bara flytta in och börja bo!

Här kan du koppla av och njuta av ett havsnära läge på fin tomt med bl.a. en vinterbonad gäststuga inklusive en fantastisk bastu med utsikt över stranden och havet. Till gäststugan finns också en vidbyggd altan och en integrerad vedeldad badtunna! I övrigt på tomten finns dessutom en fullutrustad separat grillstuga och en mycket praktisk förrådsbyggnad med perfekta förvaringsmöjligheter.

Detta boende i Haparanda hamn är perfekt för dig som drömmer om ett boende vid havet. Övre plan är oinrett vilket ger dig som önskar fler rum eller större ytor fantastiska möjligheter att skräddarsy och skapa ditt drömboende allt enligt dina egna planer. Läget kan inte bli bättre – med kort avstånd till båthamn, naturen och elljusspår ges möjligheten att här både trivas och njuta av lediga dagar tillsammans med familj och vänner. Havet ligger endast 100 meter från huset. Förskola och skola finns i byn Nikkala, bara ett stenkast från egendomen!

Varmt välkommen på visning!

 

Karta för Vikstigen 17

https://www.hemnet.se/bostad/16204618/broker