Vinterbonat fritidshus – Vallbostrand 26

by

Utgångspris: 12 500 000 kr

Ungefär 50 m till havet

Resö /Vallbostrand 26, strandnära exklusiv fastighet, Bör upplevas på plats!

På idylliska Vallbostrand på Resø med en fantastiskt havsutsikt och ett unikt läge ligger denna otroliga fastighet med stort tillhörande annex. Här erbjuds ett mycket trevligt boende med året-runt-standard i en mysig del av Resö. Huvudhuset som är byggt 1962 och annexet 1991, står på en tomt om 997 kvadratmeter med sagolik havsutsikt och en tomt som bjuder på fina möjligheter till lek och sociala aktiviteter.

Naturen som omger och Vallbostrand är mycket unik. Här erbjuds en underbar kombination av allt från stränder, klippor till åkerlandskap, ljusa lövskogar och djupa tallskogar med oändligt med promenadstråk där man ständigt finner nya stigar att upptäcka. För den som inte känner till Resö så ligger ön och denna fantastiska fastighet närmsta granne med Kosterhavets nationalpark.

Resö har både skola och matbutik öppet året om. Det finns även en mycket trevlig restaurang Lexö vid Resö gästhamn som drivs av en krögare från Göteborg, restaurangen är väldigt populär och välbesökt. I hamnen kan man köpa fisk, färska skaldjur så som havskräftor, räkor direkt från fiskebåtarna. Gå in på vår hemsida för bättre bilder och film!

Till denna vackra ö kan man ta sig landvägen via en bilväg med broförbindelse.

Avstånd Göteborg ca 1,5 h bilfärd och till Oslo ca 2 h bilfärd.

Ingen boplikt.

Varmt välkommen att boka en privat visning!

 

Karta för Vallbostrand 26

https://www.hemnet.se/bostad/10498115/broker