Villa: Bammarbodavägen 135 – – 50

by

Utgångspris: 8 495 000 kr

50

Välkommen till ert nya Drömhem vid Bammarbodafjärden!
Upplev ett liv i harmoni med vattnet och naturen i detta praktfulla hem som bjuder på oavbruten panoramautsikt över det glittrande havet. Ett unikt tillfälle att förvärva ett nästan nybyggt hus från 2020, beläget – bokstavligen – bara ett stenkast från vattnet.

Egen brygga och strandliv
Föreställ er att starta dagen med ett morgondopp från er egna brygga, eller att slå er ner på sandstranden som ligger på badrocksavstånd. Bryggan rymmer både segel- och motorbåt, perfekt för sjöutflykter eller en fisketur i gryningen. Njut av den levande båttrafiken där ni kan se finlandsfärjor, kryssningsfartyg och det pulserande skärgårdslivet från första parkett. Stockholms vackra Skärgård ligger och väntar på att upptäckas, strax utanför ditt hem.

Hemmet och dess faciliteter
Denna fastighet sträcker sig över två byggnader där huvudhuset erbjuder moderna bekvämligheter medan en äldre del väntar på er vision för ytterligare förbättringar. Husen har en ständig kontakt med havet och Skärgårdens skiftande landskap. Huset har flera uppvärmningsalternativ inklusive luftvärmepumpar och kaminer, vilket säkerställer låga driftskostnader och hög boendekomfort. Här är det också förberett för solceller. Fiber finns indraget för snabb och stabil internetanslutning.

Natur och lokalområde
Beläget mellan Bammarboda och Dyvik, erbjuder detta område en perfekt blandning av avkoppling och aktiviteter. Med närhet till barnvänliga badplatser, härliga strövområden och lokala stall är detta en plats för livsnjutare. Det levande samhället med både permanentboende och fritidshus skapar en välkomnande atmosfär.

Perfekt placerat
Endast 45 minuters bilfärd från Stockholm City och 15 minuter till Åkersberga Centrum. Med bekväm tillgång till lokaltrafik är detta inte bara ett hem, utan en livsstil.

Låt detta hus bli er oas vid havet, där ni kan njuta av både avslappning och äventyr. Välkommen att uppleva detta drömboende – där varje dag erbjuder en ny vy över det expansiva blå!

 

Karta för Bammarbodavägen 135

https://www.hemnet.se/bostad/villa-130m2-bammarboda-osterakers-kommun-bammarbodavagen-135-21324300

Lämna en kommentar