Villa: Bidevindsvägen 25 – 9 – 50

by

Utgångspris: 11 500 000 kr

50

Ett av Norrköpings mest eftertraktade lägen invid Lindös strandpromenad är nu till salu! Som näst sista hus på liten återvändsgata och med 180 graders utsikt mot Bråviken är detta läge magiskt bra. Här bor ni ett stenkast från vattnet i ett stort, fint och modernt hus om ca 400 kvm.
Huset är genomtänkt planerat med stora fönsterpartier och fantastisk vattenutsikt från många rum. Generösa sällskapsytor på entréplan, privat övervåning med fem sovrum och ett suterräng/källarplan med stora möjligheter.
Fin trädgårdstomt om ca 1 500 kvm med plats för pool på baksidan. Stor altan både på framsidan och på baksidan av huset.

Det är få förunnat att få bo precis vid vattnet, med en fantastisk naturupplevelse och ändå bara 10 minuter från stan. Att varje morgon få vakna upp till en ny ”tavla” över Bråvikens vackra vatten går inte att tröttna på. Förutom Bråviken ligger Abborreberg nära med skog, joggingspår och MTB-terräng. Bidevindsvägen är en liten återvändsgata och här bor man lugnt och ostört men ändå intill Lindös småbåtshamn.

Lindö är en attraktiv stadsdel med fantastisk natur med både skog och hav. Här finns förskolor, skolor, matbutik, restaurang och sommarcafé. Bra bussförbindelser till city.

Huset byggdes ursprungligen 1935 men genomgick en om och tillbyggnad 2006-2007. Huset är totalt ca 400 kvm där ca 320 kvm (boarea) nyttjas idag och resterande kvm tillhör en källardel som vid behov en köpare kan iordningställa. Huset är dock mer än rejält idag och rymmer en stor familj.

Välkommen till ett svårslaget boende med ett rogivande läge och en underbar utsikt!

 

Karta för Bidevindsvägen 25

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-lindo-norrkopings-kommun-bidevindsvagen-25-21337392

Lämna en kommentar